Anmeldelser

49 - 60 ud af 4132
Biografanmeldelse
18. jan. 2024 | 11:06

How to Have Sex

Den britiske debutinstruktør Molly Manning Walker har skabt et vidunderligt ufiltreret kig ind i en ung kvindes møde med sex.

Biografanmeldelse
17. jan. 2024 | 09:34

Pot-​au-​feu: Vejen til hjertet

Frankrigs Oscar-kandidat og alle tiders kulinariske kærlighedsfilm beviser, at glæde og lidenskab kan røre publikum lige så dybt som konfliktfyldt drama.

Biografanmeldelse
15. jan. 2024 | 11:14

Stockholm Bloodbath

Hovederne ruller i det splattede drama om det stockholmske blodbad, men instruktionen er rundt på gulvet i den meget lange film.

Serieanmeldelse
14. jan. 2024 | 23:01

True Detective: Night Country

Fjerde sæson er bedre end de to forrige, men Jodie Foster overspiller, og for mange spor ender blindt i den tilsneede og overvurderede serie.

Biografanmeldelse
13. jan. 2024 | 17:38

Poor Things

Fablen om en kvinde med et spædbarns hjerne – forrygende spillet af Emma Stone – er et vidunderligt sprudlende og tankevækkende studie af, hvilke stakkels væsner vi mennesker egentlig er.

Biografanmeldelse
11. jan. 2024 | 09:53

Mean Girls

Musicalversion af teenagefilmbaskeren fra 2004 er trods gode sange en slap, uoriginal fortælling med masser af uforløst potentiale.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2024 | 17:03

Rebel Moon: Part One – A Child of Fire

Zack Snyder har åbenbart fået frie tøjler af flinke Netflix, men det fortryder streamingtjenesten nok efter sci-fi-eventyr, der dovent plagierer klassikerne.

Biografanmeldelse
10. jan. 2024 | 15:33

Inspector Sun og den sorte enkes for­ban­del­se

Gakket spansk detektivhistorie om en arrogant jagtedderkop misser muligheden for at ramme børns nørdede dyrefascination.

Biografanmeldelse
09. jan. 2024 | 07:23

The Zone of Interest

Ved at studere gerningsmændene i holocaust har Jonathan Glazer skabt et mesterværk af historiske dimensioner, som viser, hvad der sker, når vi giver slip på det menneskelige.

Streaminganmeldelse
08. jan. 2024 | 10:55

Saltburn

Man får det indtryk, at instruktøren bag Promising Young Woman har givet sig selv det benspænd, at Barry Keoghan skal gøre noget seksuelt grænseoverskridende hvert kvarter.

Serieanmeldelse
08. jan. 2024 | 09:34

Blue Lights

Politikrimiens tilbagevendende tema om venskab og sammenhold på tværs af klasse og religion understreges i spændende kvalitetsserie fra nordirske Belfast.

Biografanmeldelse
05. jan. 2024 | 10:06

The Holdovers

Instruktøren bag Sideways har skabt en virkelig morsom, rasende intelligent og uendeligt længselsfuld film om en ensom kostskolelærer i 70’erne.

© Filmmagasinet Ekko