Anmeldelser

49 - 60 ud af 2086
Kunstanmeldelse
08. okt. 2018 | 16:50

Into the Unknown

Overvældende science fiction-udstilling på Brandts er fyldt med spændende kuriositeter, men mangler fokus og overblik.

Biografanmeldelse
08. okt. 2018 | 09:29

Centaur

Med ekstatiske billeder skaber gribende drama om en hestetyv et universelt filmsprog, der rammer som en knytnæve i mellemgulvet.

Cph Pix 2018
05. okt. 2018 | 13:21

New Danish Directors – Upcoming (I)

Debutanterne på årets Cph Pix-festival har masser af gåpåmod, men der er langt mellem snapsene i første halvdel af Upcoming-serien.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 12:20

Fe­mi­ni­sten

Stærkt og menneskeligt portræt af en af Nordens førende feminister, som hævder, at de fleste mænd har forgrebet sig på kvinder.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 09:24

Shoplift­ers

Japanske Kore-eda får os ubesværet til at reflektere over moral og familiebegrebet i sin vidunderligt gribende Guldpalme-vinder, der er en af årets store film.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 08:10

Holiday

En sårbar og letpåvirkelig kvinde bliver foruroligende hærdet i Isabella Eklöfs modige, formfuldendte og brutale debutfilm, der overgår forbilledet Ulrich Seidl.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 21:44

The Rider

Drømme bliver knust i følsom western, der med inspiration fra nutidens vilde Vesten omskriver legenden om den ensomme cowboy.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 17:31

Galveston

Filmatisering af True Detective-skaberens roman dyrker sydstaternes melankoli, men savner gennemslagskraft.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 11:18

Genesis

Fransk ungdomsdrama er intenst og underspillet, når der dykkes ned i de unges komplicerede sind og stormende følelser.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 10:11

Blind Spot

Skuespiller Tuva Novotny springer ud som instruktør med et intenst hospitalsdrama om forældre i sorg og afmagt, der er blevet honoreret med hovedprisen på Cph Pix.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 08:42

Smallfoot

Det er ikke en ny Frost, men amerikansk animationsfilm formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 07:54

Team Albert

Charmerende Albert og co. leverer en på overfladen tilforladelig familiefilm, men på bunden er den kommerciel i usmagelig grad.

© Filmmagasinet Ekko