Anmeldelser

61 - 72 ud af 2542
Serieanmeldelse
23. jan. 2020 | 10:58

Rick and Morty – sæson 4, del 1

Den banebrydende animationsserie om et supergeni og hans barnebarn gør op med aggressiv fanbase og leverer mere sublim science fiction-komik.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

Biografanmeldelse
17. jan. 2020 | 14:23

An Officer and a Spy

Roman Polanski har skabt et smukt periodedrama om ære og principper, der minder os om, at sandhed og retfærdighed intet har at gøre med, om vi kan lide hinanden.

Biografanmeldelse
28. dec. 2019 | 11:02

The Cave

Danskproduceret dokumentar om et underjordisk lægehold gør ondt helt ind til benet og bringer os uafrysteligt tæt på den syriske borgerkrigs rædsler.

Serieanmeldelse
21. dec. 2019 | 21:19

32

Julie og Jespers ikke altid flatterende generationsportræt er stille og roligt vokset til en af tidens bedste danske serier, der fortjener et større publikum.

Tv-anmeldelse
11. dec. 2019 | 20:27

Drømme fra ødemarken

Aboriginernes kulturtab skildres nøgternt i benhård og melankolsk dokumentar, der finder plads til et spinkelt håb.

Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 09:10

Honey Boy

Shia LaBeouf ser tilbage på sin tid som Hollywoods problembarn i en medrivende og sjældent velspillet erindringsfilm.

Biografanmeldelse
08. dec. 2019 | 17:21

The Two Popes

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce giver de guddommelige eksistenser en menneskelighed, der efterlader én med et smil på størrelse med Peterskirken.

Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 20:40

Sorry We Missed You

Ken Loach spidder det umenneskelige freelance-arbejdsmarked med en gribende beretning om en kernefamilie, hvor én ulykke kan få hele korthuset til at vælte.

Biografanmeldelse
27. nov. 2019 | 13:08

En hvid, hvid dag

Med en overraskende morsom perle om sorg og smerte træder Hlynur Pálmason i karakter som et af europæisk films største talenter.

Serieanmeldelse
27. nov. 2019 | 10:23

The Sleepers

Spion-thriller byder på fascinerende drama, der suger seeren tilbage til den paranoide tid i Tjekkoslovakiet før Jerntæppets fald.

Serieanmeldelse
23. nov. 2019 | 09:03

Vakuum

Serie om unge af unge rammer den famlende og feberagtige teenagetilværelse så præcist, at det giver en mavevridende genkendelse.

© Filmmagasinet Ekko