Anmeldelser

25 - 36 ud af 4127
Biografanmeldelse
19. jan. 2024 | 16:48

Farven lilla

Glæden i de ekvilibristiske shownumre clasher med de grueligt mange rædsler i musicalversionen af skelsættende roman.

Streaminganmeldelse
08. jan. 2024 | 10:55

Saltburn

Man får det indtryk, at instruktøren bag Promising Young Woman har givet sig selv det benspænd, at Barry Keoghan skal gøre noget seksuelt grænseoverskridende hvert kvarter.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Serieanmeldelse
14. jan. 2024 | 23:01

True Detective: Night Country

Fjerde sæson er bedre end de to forrige, men Jodie Foster overspiller, og for mange spor ender blindt i den tilsneede og overvurderede serie.

Biografanmeldelse
27. nov. 2023 | 19:13

Synkefri

Film om autentisk skibsulykke i Hirtshals afmonterer nærmest ethvert tilløb til drama og bliver så desto mere rørende i al sin tilbageholdte indignation.

Biografanmeldelse
09. nov. 2023 | 21:24

Miraklet i Gullspång

En af årets bedste dokumentarfilm bliver ved med at overraske og leverer et fascinerende blik på tro og overtro.

Biografanmeldelse
17. apr. 2022 | 11:17

C’mon C’mon

Langt fra Hollywood-erkendelser er Mike Mills’ drama om en radiovært og hans nevø drevet af psykologisk dybde, men også tvivlsomme forestillinger om det perfekte forældreskab. 

Serieanmeldelse
26. jan. 2024 | 12:46

Masters of the Air

Folkene bag Band of Brothers har skabt endnu en nervepirrende og bevægende serie med dramaer fra det amerikanske luftvåben under Anden Verdenskrig.

Streaminganmeldelse
22. jan. 2024 | 14:19

Sne­fæl­les­ska­bet

Årets spanske Oscar-bud er et stærkt autentisk drama om et rugbyholds kamp for at overleve et flystyrt og et godt argument for kannibalisme.

Serieanmeldelse
08. feb. 2024 | 09:30

Tragedien i Tjæreborg

TV 2-dokumentar retter ligesom DR’s omdiskuterede Forfulgt af politiet? en hård kritik af politiet for unødig brutalitet, men den er af en meget mere journalistisk solid støbning.

Biografanmeldelse
09. feb. 2024 | 16:40

Io Capitano

Matteo Garrone fortæller en uomgængelig historie om to unges flugt hen over det afrikanske kontinent, men han gør det med en opløftende eventyrlighed.

Biografanmeldelse
05. sep. 2021 | 01:46

Dune

Denis Villeneuve har omsat Frank Herberts intrigante eventyr til en imposant og berusende film, som dog blot er en forret til hovedretten.

© Filmmagasinet Ekko