Anmeldelser

1 - 12 ud af 4131
Serieanmeldelse
28. feb. 2024 | 12:45

Shogun

Genfilmatiseringen af klassiker er blevet udsat for japansk vask og strygning, som man sagde i gamle dage, når noget var virkelig gennemført.

Biografanmeldelse
23. feb. 2024 | 10:26

Dune: Del 2

Skalaen er episk, men fokus stadig på karaktererne i anden del af sagaen om Atreides-familien, hvor de mest fortryllende scener vil få sci-fi-nørder til at klappe i hænderne af fryd.

Biografanmeldelse
28. feb. 2024 | 10:23

Ekko af kærlighed

Stærk dokumentar udfolder en række rørende fortællinger om at genfinde livsglæden, når man har mistet sin livsledsager.

Streaminganmeldelse
29. feb. 2024 | 12:43

Spaceman

Adam Sandler leverer sin mest afdæmpede præstation i kosmonautfilm, der starter syret, men udvikler sig søvndyssende og ender forbavsende banalt.

Biografanmeldelse
15. feb. 2024 | 12:05

Rom

Bodil Jørgensen folder sig ud i charmerende trekants-komediedrama om en kvinde, der inderligt længes mod fortidens letsindighed.

Biografanmeldelse
24. feb. 2024 | 19:16

Cornelis Vreeswijk: Nogle går rundt i udtrådte sko

Forførende og sørgmodig dokumentar om den gudsbenådede skjald, der lavede syrlige sange om samfundets oversete skæbner og brændte sit eget lys i begge ender.

Biografanmeldelse
25. feb. 2024 | 09:19

Kalak

Det er lykkedes at fremmane ånden i Kim Leines spektakulære debutroman i film, der forener incesthistorie med Danmarks overgreb på sin egen historiske slægtning.

Serieanmeldelse
27. feb. 2024 | 14:26

Avatar: Den sidste luft­betvin­ger

Effektmættet Netflix-udgave af kult-animationsserie skriver sig ind i rækken af adaptationer, som ingen har bedt om.

Biografanmeldelse
30. jan. 2024 | 10:58

Drengen og hejren

I sin første film i et årti leverer mesteren Hayao Miyazaki ren filmmagi med historie om at have hjertet åbent og holde fast i fantasien.

Biografanmeldelse
04. feb. 2024 | 22:09

All of Us Strangers

Andrew Haigh udfordrer forestillingen om, at homoseksualitet er bredt accepteret, med komplekst og hjerteskærende London-drama.

Biografanmeldelse
21. jan. 2024 | 15:13

Frit fald

Guldpalmevinderen med absurd god Sandra Hüller i hovedrollen er en elegant blanding af hudløst ægteskabsdrama og nervepirrende krimigåde.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 15:24

Mænd & høns

Intet er helligt, hverken sodomi, dyremishandling eller læbe-ganespalter i Anders Thomas Jensens muterede folkekomedie. Men for første gang går Danmarks sjoveste replikforfatter galt i byen med komikken.

© Filmmagasinet Ekko