Anmeldelser

For tag: amazon
1 - 10 ud af 10
Streaminganmeldelse
13. jan. 2021 | 13:04

One Night in Miami

En fiktiv fest for fire sorte, amerikanske pionerer efter Cassius Clays verdensmesterskab i 1964 er et fremragende politisk kammerspil med en bismag af tragedie.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2020 | 22:06

Mangrove

Hvis resten af antologiserien Small Axe holder niveauet fra den første spillefilm, er det ikke bare et højdepunkt i Steve McQueens karriere, men også et hovedværk i moderne filmkunst.

Serieanmeldelse
14. nov. 2020 | 21:06

Truth Seekers

Nick Frost træder et skridt frem og Simon Pegg ét tilbage i en okkult detektivserie, der med lån fra Doctor Who og X-Files er mere munter end morsom.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 12:00

Hunters

Al Pacino jager nazister i 70’ernes Amerika i både morsom og grusom satireserie, der udstiller nationens hykleri i forhold til ondskaben.

Serieanmeldelse
07. dec. 2019 | 22:59

The Marvelous Mrs. Maisel – sæson 3

Tredje sæson af vedkommende komedieserie om en kvinde, der går imod strømmen i 1950’ernes traditionsbundne USA, holder niveauet.

Serieanmeldelse
21. okt. 2019 | 16:41

Modern Love

Kærligheden sprudler i storbyen i munter antologiserie, men skildringen af minoriteter virker bedaget.

Serieanmeldelse
18. sep. 2019 | 09:47

Helved

Sjov idé og effektiv scenografi er ikke nok til at redde tåkrummende overspillet komedie om et familiehelvede i Jylland.

Serieanmeldelse
29. maj 2019 | 12:09

Good Omens

Jordens undergang er munter i selskab med karismatiske David Tennant og Michael Sheen, men satiren i britisk serie virker bedaget og tandløs.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

Serieanmeldelse
12. feb. 2019 | 00:10

Lorena

Dokumentarserie graver dybere i kulørt sag om en kvinde, der skar sin mands penis af, og finder hustruvold, feministisk kønskamp og en krakeleret drøm om det gode liv.

© Filmmagasinet Ekko