Anmeldelser

For tag: animation
1 - 12 ud af 30
Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 16:58

Luna og den magiske krystal

Tysk børnefilm om et pindsvin på en mission skraber bunden med tandløs handling og sløv animation.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 17:41

Brandmand Sam – Klar til action!

Børnefilm rammer helt forbi målgruppen med bragende action og alvorlige emner, som de færreste børn vil have mulighed for at forstå.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 09:35

Blokhavn

Fordomme bliver veloplagt udfordret i dansk animationskomedie om livet for skoledrenge med indvandrerbaggrund, hvor humor og følsomhed går hånd i hånd.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 22:55

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Norsk børnefilm med den karismatiske Kaptajn Sabeltand er fyldt med action og slapstick-humor, men kunne godt have udfordret sit unge publikum.

Biografanmeldelse
12. juni 2020 | 03:20

SamSam

Succesfuld fransk-belgisk tv-serie har trods et væld af sjove og kreative figurer svært ved at klare springet til det store lærred.

Serieanmeldelse
08. juni 2020 | 10:38

Rick and Morty – sæson 4, del 2

En overlegen sæsonafslutning fuldender tidens mest kreative animationsserie i et endegyldigt opgør med hovedpersonens status som forbillede for destruktive mænd.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 23:57

Pelle Haleløs

Den svenske børnebogsklassiker vender tilbage til det store lærred i en fornøjelig eksplosion af farver, musik og godhjertede budskaber.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

kortfilmanmeldelse
20. feb. 2020 | 12:29

The Animation Workshop 2020

Mørke dystopier, socialrealisme og videnskabens forunderlige verden mødes i film fra animationsuddannelse, der varsler en spændende fremtid for dansk animation.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

© Filmmagasinet Ekko