Anmeldelser

For tag: blockbuster
1 - 8 ud af 8
Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 13:25

Ema

Chilensk mesterinstruktør får dragende drama om en vildtlevende kvinde til at eksplodere i farver, dans og seksualitet.

Streaminganmeldelse
14. aug. 2020 | 19:03

Tågesyn

Ivan Elmer har for næsten ingen penge skabt en interessant og imponerende billedstærk debutspillefilm, der giver løfter om noget stort.

Streaminganmeldelse
23. juli 2020 | 12:29

A Beautiful Day in the Neigh­bor­hood

Tom Hanks leverer eminent skuespil som et gennemført godt menneske i herlig film, der passer perfekt til urolige tider.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 20:33

The Trip to Greece

Den morsomme filmserie om to både skamløse og skamfulde britiske skuespillere på roadtrip slutter overrumplende og efterlader en ægte tåre på anmelderens kind.

Streaminganmeldelse
04. juni 2020 | 16:37

Capone

Tom Hardy skider i sengen og tisser i bukserne som den demente gangsterboss Al Capone i et originalt hallucinerende bud på fortærsket biopic-genre.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2018 | 11:24

Finale

Det Danske Filminstitut er blevet berøvet to millioner kroner i den mest amatøragtige danske spillefilm i mands minde.

Vod-anmeldelse
13. feb. 2015 | 09:59

Block­buster

TDC’s nye vod-tjeneste har nyere og mange flere film end Netflix, men man har glemt at kæle for udformningen af tjenesten.

Biografanmeldelse
09. juli 2014 | 19:15

Trans­formers: Age of Ex­tinc­tion

Den fjerde Transformers-film er et larmende og laaangt visuelt bombardement af effekter uden substans i pusterummene.

© Filmmagasinet Ekko