Anmeldelser

For tag: c more
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
30. mar. 2019 | 14:35

Now Apo­ca­lypse

Med homosex og rumvæsen-teorier svælger kulsort komedieserie af 90’er-kultinstruktør underholdende i liderlighed og sarkasme.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

Serieanmeldelse
21. feb. 2019 | 17:46

Tin Star – sæson 2

Anden sæson af blodig krimiserie starter i højeste gear med et fatalt familiedrama, som er mere sæbeopera end Shakespeare.

Serieanmeldelse
18. feb. 2019 | 19:29

Stieg Larsson – Manden der legede med ilden

Flot helgenkåring af forfatteren og journalisten, der skabte Millennium-trilogien og brugte sit liv på at optrevle fascisme i et Sverige, som aldrig har gjort op med nationens sorte ugler i mosen.

Streaminganmeldelse
27. dec. 2018 | 13:26

Hal

Portrætfilm graver en af New Hollywood-generationens mest skæve instruktører, Hal Ashby, frem af glemslen og giver én lyst til at se eller gense mesterværker som Harold og Maude og Velkommen, Mr. Chance.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
31. okt. 2018 | 22:32

Harry Que­bert-​af­fæ­ren

Guldalderen for tv-serier er gået hen over hovedet på utroværdigt og bedaget drama om en forfatter, der hvirvles ind i en mordgåde.

Serieanmeldelse
28. okt. 2018 | 12:00

The Cry

Britisk miniserie om forældres værste mareridt skaber nagende tvivl med dragende skuespil og medrivende spring i tid og sted.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 07:42

Mary Kills People

Canadisk serie om en læges aktive dødshjælp er en interessant filosofisk refleksion over livet og døden.

Serieanmeldelse
22. dec. 2016 | 23:35

Savnet

Kvindelig politikvinde med rod i privatlivet og liget af en ung kvinde, der ripper op i lokalsamfundet. C Mores første egenproducerede serie følger trofast Nordic Noir-formlen, der er ved at være tappet for magi.

© Filmmagasinet Ekko