Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 103
Serieanmeldelse
26. dec. 2022 | 14:09

Ma­ta­do­rer­ne

DR’s dokudrama om erhvervsmanden Tietgen banaliserer en væsentlig Danmarkshistorie til en matadoragtig magtkamp a la Lise Nørgaards tv-serie.

Streaminganmeldelse
20. dec. 2022 | 17:00

Dreyers Gertrud

Vi bliver ført ind i alle essentielle aspekter af mesterinstruktørens liv i dokumentar om hans sidste film, der er lige dele forkætret og beundret.

Serieanmeldelse
03. dec. 2022 | 12:16

På tirsdag skal jeg dø

DR bør følge sin rørende og problematiske dokumentar om aktiv dødshjælp op med en serie om folk, der på hospice får landets fornemmeste behandling.

Serieanmeldelse
02. dec. 2022 | 12:03

Ju­le­hjer­tets hem­me­lig­hed

Julehyggen breder sig på herregården, når venskabet mellem mennesker og nisser sættes på prøve i DR’s magiske og mystiske julekalender.

Serieanmeldelse
24. nov. 2022 | 15:18

Guru II

Anden sæson af Simon Kvamms gennemironiske DR-serie om en livsstilsguru har mistet lidt skarphed, men slutningen er lårklaskende genial.

Serieanmeldelse
28. okt. 2022 | 10:11

Troldspej­let Special

Jakob Stegelmanns troldspejl er stået op af graven og har fået nyt liv i et langt skarpere format, som går perfekt i spænd med redaktionens podcasts.

Serieanmeldelse
11. okt. 2022 | 12:52

Nordland ’99

Ekko Shortlist-instruktør flytter med elegant håndelag Stranger Things og Twin Peaks ud på den jyske vestkyst i ungdomskrimi.

Serieanmeldelse
07. okt. 2022 | 16:09

Sherwood

Politisk indigneret og intelligent serie om moderne Robin Hood-morder er engelsk krimi, når den er allerbedst.

Serieanmeldelse
29. sep. 2022 | 21:22

Carmen Curlers

Flamboyant DR-satsning med anstrøg af Matador skildrer underholdende 1960’ernes skelsættende ændringer i det danske samfund.

Serieanmeldelse
22. aug. 2022 | 06:37

Spies og mor­gen­bol­le­da­mer­ne

Hvorfor kunne ingen i samtiden se, hvor klam Simon Spies var, og hvorfor har kunstnere som Anders Matthesen i nutiden hyldet den sadistiske rejsekonge?

Serieanmeldelse
17. aug. 2022 | 11:15

Vold og kontrol bag sløret

Dokumentarserie om ligestillingsorganisation sætter modigt og kvindesolidarisk fokus på den sociale kontrol blandt etniske minoriteter i Danmark.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

© Filmmagasinet Ekko