Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 59
Serieanmeldelse
01. jan. 2021 | 12:55

Lover

DR3-serie er en hudløst ærlig, dybt personlig og herligt fordomsfri fortælling om livet efter stoffer.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 23:07

En rigtig vejrmand

Opfindsomt satirefænomen er tilbage i en DR-serie, der trods morsomme situationer har svært ved at skabe en sammenhængende historie.

Tv-anmeldelse
27. dec. 2020 | 12:50

Fordi du er kvinde

I DR2-serie fortæller Danmarks stærkeste kvinder om oplevelser med sexisme. Ekkos anmelder har testet, om serien også rammer mændene.

Serieanmeldelse
24. dec. 2020 | 16:08

Julefeber – 24 afsnit

DR har revitaliseret julekalenderen med en både mørkere og mere menneskelig fortælling, der viser, at magien findes i os selv.

Serieanmeldelse
08. dec. 2020 | 18:01

Julefeber – afsnit 1-8

Årets julekalender er en charmerende fortælling om mystik og ungdomsforvildelse i maleriske omgivelser på Det Kongelige Teater.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 18:11

Noget om Emma

Unuancerede mandefølelser og en egocentrisk hovedperson gør DR3-serie til et bud på årets mest utidssvarende oplevelse.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
06. nov. 2020 | 14:57

Niende

DR-dokumentar viser glimrende den svære og utrygge overgang fra barn til voksen for en håndfuld elever i niende klasse.

Serieanmeldelse
05. nov. 2020 | 19:09

Den falske caster

Enhver med internetadgang bør se DR’s dokumentar om en falsk caster, som med stjerneløfter og teknologi lokker tøjet af unge kvinder.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 21:02

Ulven kommer – afsnit 1-3

DR’s søndagsdrama om en teenagepiges voldsanklager mod sin stedfar byder på stærke skuespilpræstationer og et knugende ubehag.

Streaminganmeldelse
09. sep. 2020 | 18:59

Hvorfor sulter jeg?

Dokumentarserie på DR3 om unge Alinas anoreksi mangler et overordnet budskab, men byder på stærke scener med sin tvivlrådige hovedperson.

Serieanmeldelse
06. aug. 2020 | 12:29

Alle hader fe­mi­ni­ster

DR-dokumentarserie slår et kraftigt slag for ligestilling mellem kvinder og mænd, men værten har en klap for det ene øje.

© Filmmagasinet Ekko