Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 47
Serieanmeldelse
22. maj 2020 | 13:42

Min fars krig

DR-serie beretter medrivende om en lille, dansk piges oplevelser som frihedskæmper og hendes forældres møde med torturbødlen Ib Birkedal Hansen.

Serieanmeldelse
25. maj 2020 | 13:39

Tessas hævn

DR3-serie om talentfuld rapper med en flabet gadepigeattitude fænger og pirrer nysgerrigheden efter at få mere at vide om hendes baggrund.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 12:32

Normale mennesker

Mod alle odds lykkes det at fange magien fra Sally Rooneys bestseller og skabe en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde.

Serieanmeldelse
17. maj 2020 | 21:00

Græn­seland

DR’s dramadokumentar har folkelig kant og lovligt meget nationalfølelse i historien om den blodige konflikt mellem Danmark og Tyskland.

Tv-anmeldelse
20. maj 2020 | 14:39

Sa­ta­n­kul­ten på Anholt & Den danske satankult

Duellen mellem to film om afdækningen af satanisme i Anholts ørken ender uafgjort. Ekkos anmelder anbefaler en aftens dobbeltprogram i den okkulte mystiks tegn.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 14:17

Vilde vi­dun­der­li­ge Danmark

Niveauet er som nat og dag i de første to afsnit af DR’s forsøg på at skabe et storslået naturprogram om det danske dyreliv.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 16:34

Når støvet har lagt sig

Ambitiøs DR-serie om små skæbner i terrorens store spil er fyldt med sympatiske intentioner, men kunne lære noget af de gamle grækere.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 15:16

Historien om Danmark – sæson 2

DR’s omdiskuterede serie om Danmarkshistorien forener oplysning og underholdning, så det er en ren fryd for os hjemme i stuerne.

Serieanmeldelse
03. dec. 2019 | 19:08

Natten til lørdag

Teenageserie på DR bliver et tiltrængt studie i samtykke, når den gennemspiller den samme fredag fra tre personers forskellige synsvinkel.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

© Filmmagasinet Ekko