Anmeldelser

For tag: danmarks radio
13 - 24 ud af 76
Serieanmeldelse
07. mar. 2021 | 00:00

Skamløs

Tre unge kvinder udlever og reflekterer over deres sexliv i medrivende DR3-dokumentarserie, der på befriende vis afliver den liderlige kvindes skam.

Serieanmeldelse
24. feb. 2021 | 12:22

Kænguru­myste­ri­et

En journalists jagt på stjålne kænguruer udvikler sig fra true crime-parodi til et medrivende mysterium, men hovedpersonen tager for meget fokus.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 18:31

Henning og døds­mis­silet

Serien om hovsa-missilet er spændende fortalt, men bag braget gemmer sig en menneskelig tragedie og et kynisk statsapparat.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 17:39

Mit livs kunst – med Martin Bigum

DR-serie om kanalens egen kunststjerne er fornøjeligt orkestreret, men den krukkede hovedpersons ordguirlander bliver hurtigt for meget.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

Serieanmeldelse
01. jan. 2021 | 12:55

Lover

DR3-serie er en hudløst ærlig, dybt personlig og herligt fordomsfri fortælling om livet efter stoffer.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 23:07

En rigtig vejrmand

Opfindsomt satirefænomen er tilbage i en DR-serie, der trods morsomme situationer har svært ved at skabe en sammenhængende historie.

Tv-anmeldelse
27. dec. 2020 | 12:50

Fordi du er kvinde

I DR2-serie fortæller Danmarks stærkeste kvinder om oplevelser med sexisme. Ekkos anmelder har testet, om serien også rammer mændene.

Serieanmeldelse
24. dec. 2020 | 16:08

Julefeber – 24 afsnit

DR har revitaliseret julekalenderen med en både mørkere og mere menneskelig fortælling, der viser, at magien findes i os selv.

Serieanmeldelse
08. dec. 2020 | 18:01

Julefeber – afsnit 1-8

Årets julekalender er en charmerende fortælling om mystik og ungdomsforvildelse i maleriske omgivelser på Det Kongelige Teater.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 18:11

Noget om Emma

Unuancerede mandefølelser og en egocentrisk hovedperson gør DR3-serie til et bud på årets mest utidssvarende oplevelse.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer – hele sæsonen

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

© Filmmagasinet Ekko