Anmeldelser

For tag: danmarks radio
61 - 72 ud af 79
Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 23:07

En rigtig vejrmand

Opfindsomt satirefænomen er tilbage i en DR-serie, der trods morsomme situationer har svært ved at skabe en sammenhængende historie.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer – hele sæsonen

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
06. aug. 2020 | 12:29

Alle hader fe­mi­ni­ster

DR-dokumentarserie slår et kraftigt slag for ligestilling mellem kvinder og mænd, men værten har en klap for det ene øje.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 14:17

Vilde vi­dun­der­li­ge Danmark

Niveauet er som nat og dag i de første to afsnit af DR’s forsøg på at skabe et storslået naturprogram om det danske dyreliv.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 16:34

Når støvet har lagt sig

Ambitiøs DR-serie om små skæbner i terrorens store spil er fyldt med sympatiske intentioner, men kunne lære noget af de gamle grækere.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 21:46

World on Fire

Vor tidsånds politiske korrekthed og angst for at krænke fører til et mylder af fejl og mangler i britisk melodramaserie om Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2019 | 11:39

Øen – en ny be­gyn­del­se

Originaler er der ikke mange af i DR’s konkurrenceløse udgave af Robinson Ekspeditionen, der byder på en forstokket alfahan, feminisme og otte timers tidsfordriv.

Serieanmeldelse
14. okt. 2019 | 19:08

Dog­gysty­le – sæson 2

Trods menstruationsblod i panden savner man ravage i Astas provinseventyr, der er gået hen og blevet nærmest idyllisk.

Serieanmeldelse
16. dec. 2018 | 23:36

Herrens veje II

Fremragende skuespillere og billedskøn fotografering kunne i sidste ende ikke redde Adam Prices alvorstunge præsteserie fra kedsomheden.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

© Filmmagasinet Ekko