Anmeldelser

For tag: dr
1 - 8 ud af 8
Tv-anmeldelse
01. jan. 2014 | 21:00

Ar­vin­ger­ne

DR’s nye søndagsserie Arvingerne tager favntag med den moderne familie – og gør det med dialog og skuespil, der hører til det bedste, dansk tv-drama har leveret.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Tv-anmeldelse
23. feb. 2016 | 08:40

Løgn eller chikane i Mariager

DR-dokumentar afklæder kvinde i sagen om påstået kristen chikane af homoseksuelle, men overser bjælken i sit eget medieøje.

Tv-anmeldelse
22. feb. 2015 | 21:13

Mord uden grænser

”Good cop”, ”sexy cop” og ”feminist cop” infiltrerer Europa i DR’s krimiserie med skyhøje ambitioner. Indtil videre kan ingen af dem konkurrere med Sarah Lund.

Tv-anmeldelse
23. dec. 2014 | 01:10

Tids­rej­sen: afsnit 1-24

Den er både nisse-løs og religionskritisk, men DR’s Tidsrejsen er også den bedste julekalender i mange år.

Tv-anmeldelse
23. nov. 2012 | 08:00

Tyveriet af Afrika

Der er indignation fra væg til væg, når Christoffer Guldbrandsen køligt fremlægger en hårrejsende, forudsigelig trist og aktuel historie om vestlig udbytning af Afrika.

Serieanmeldelse
08. juni 2017 | 20:30

Yes No Maybe

Mads Rosenkrantz Grage fiktionaliserer sin egen Tinder-historik med overskud og sans for samtidsdetaljer, når en ung fyr forsøger at kneppe sig ud af en livskrise.

© Filmmagasinet Ekko