Anmeldelser

For tag: dr
1 - 12 ud af 15
Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 23:45

Det magiske ti­vo­li­te­a­ter

DR’s julekalender er importeret fra Norge, men julestemningen indfinder sig trods venstreorienterede sødsuppeklichéer.

Serieanmeldelse
23. aug. 2023 | 14:25

Han, hun og hunden

Kærligheden opleves ægte i komisk, australsk parforholdsperle, der dropper de romantiske klichéer, men viser alt for genkendelige følelser.

Serieanmeldelse
16. okt. 2023 | 22:30

Gift ved første blik – sæson 9

Den niende sæson af DR’s folkekære datingeksperiment er et studie i heteroseksuel håbløshed og en homage til den lærerige fejltagelse.

Serieanmeldelse
23. sep. 2023 | 14:31

Det sjette bud

Besat med førsteklasses skuespillere viser britisk miniserie om to morderiske charlataner, hvor svært det er i nutidens samfund at være aparte single.

Tv-anmeldelse
18. jan. 2024 | 13:38

Nyrup – Signes far

Poul Nyrups søgen efter sin afdøde datters minde og forsøg på at handle sig ud af smerten er noget af det mest rørende og tankevækkende tv i lang tid.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Tv-anmeldelse
23. nov. 2012 | 08:00

Tyveriet af Afrika

Der er indignation fra væg til væg, når Christoffer Guldbrandsen køligt fremlægger en hårrejsende, forudsigelig trist og aktuel historie om vestlig udbytning af Afrika.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Tv-anmeldelse
23. feb. 2016 | 08:40

Løgn eller chikane i Mariager

DR-dokumentar afklæder kvinde i sagen om påstået kristen chikane af homoseksuelle, men overser bjælken i sit eget medieøje.

Serieanmeldelse
08. juni 2017 | 20:30

Yes No Maybe

Mads Rosenkrantz Grage fiktionaliserer sin egen Tinder-historik med overskud og sans for samtidsdetaljer, når en ung fyr forsøger at kneppe sig ud af en livskrise.

Serieanmeldelse
07. aug. 2023 | 20:03

Fede forhold – sæson 5

DR’s reality-serie hæver sig suverænt over mængden og leverer sjældent hjertevarm folkeoplysning om, hvordan vi passer på det største af alt.

Tv-anmeldelse
23. dec. 2014 | 01:10

Tids­rej­sen: afsnit 1-24

Den er både nisse-løs og religionskritisk, men DR’s Tidsrejsen er også den bedste julekalender i mange år.

© Filmmagasinet Ekko