Anmeldelser

For tag: dwayne johnson
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 20:07

Sky­scraper

Dwayne Johnson og Roland Møller viser muskler i Die Hard-klon, der bejler til det kinesiske marked, men savner en identitet.

Biografanmeldelse
12. apr. 2018 | 10:17

Rampage Out of Control

Monsterfilm med Dwayne Johnson tager et tåbeligt arkadespil og drukner den sparsomme underholdning i unødvendige forklaringer.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 11:21

Ballers – sæson 3

Trods god kemi mellem The Rock og Rob Corddry kører tredje sæson af serien om NFL-agenter i tomgang med drengerøvshumor uden kant.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 13:48

Baywatch

Det er meget sjældent sjovt, når strandbabes og badejern prøver at finde humoren i det ufarlige livredder-univers.

Biografanmeldelse
29. juni 2016 | 21:51

Central In­tel­li­gence

Buddy-komedie byder på sjove gæsteoptrædener, men lider af dårligt skuespil og mangel på kemi mellem hovedrolleindehaverne.

Biografanmeldelse
27. maj 2015 | 14:31

San Andreas

Katastrofefilm er mere optaget af at bevæge jordskorpen end at bevæge publikum. Den er fejende flot, men rivende uvedkommende.

Biografanmeldelse
06. aug. 2014 | 20:10

Hercules

Helteepos i Hollywood-format med Dwayne Johnson som blikfang er muskuløs underholdning, der lefler uheldigt for den amerikanske censur.

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Pain & Gain

Pain & Gain er det tætteste, man kommer på en personlig film fra Michael Bay. Og filmen afslører en personlighed, der mest af alt er grim, sadistisk og kynisk!

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 01:31

Fast and Furious 6

Sjette bildrøn er en underholdende actionfilm, hvor bilerne dog er trådt i baggrunden – blandt andet for danske Kim Kold, der krøller Vin Diesel sammen som en tændstikmand.

© Filmmagasinet Ekko