Anmeldelser

For tag: harrison ford
1 - 8 ud af 8
festivalanmeldelse
19. maj 2023 | 15:41

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Harrison Ford giver endnu en tur i manegen i et værdigt ekstranummer, der hverken tilføjer nye lag til filmhistoriens største eventyrer eller skæmmer hans eftermæle.

Serieanmeldelse
18. jan. 2023 | 14:01

1923

Harrison Ford og Helen Mirren underpræsterer i seriefortsættelse af tidens mest populære western-univers.

Biografanmeldelse
19. feb. 2020 | 18:22

The Call of the Wild

Filmatisering af Jack Londons eventyr underholder med en livagtig CGI-hund og Harrison Ford i storform, men de andre figurer er overfladiske og historien for tandløs.

Biografanmeldelse
19. feb. 2020 | 18:22

The Call of the Wild

Filmatisering af Jack Londons eventyr underholder med en livagtig CGI-hund og Harrison Ford i storform, men de andre figurer er overfladiske og historien for tandløs.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:56

Paranoia

Gary Oldman og Harrison Ford kommer alt for sjældent i clinch i ubehjælpsom thriller.

Biografanmeldelse
28. nov. 2013 | 22:45

Ender’s Game

Harrison Ford leverer en katastrofal præstation i science fiction-film, der er en slags dårlig Harry Potter i rummet.

Biografanmeldelse
13. aug. 2014 | 11:49

The Ex­pend­ables 3

Actionfilmenes oldboy-hold er tilbage med masser af øretæver og eksplosioner. Mel Gibsons skurk sørger for, at filmen er knap så rædderlig som sine forgængere.

Biografanmeldelse
06. maj 2015 | 12:51

Blade Runner: The Final Cut

Har du ikke set den, bør du gøre det nu. Har du set den, bør du gøre det igen. Ridley Scotts egen version af sci-fi-klassikeren får repremiere, og den trumfer alle andre versioner.

© Filmmagasinet Ekko