Anmeldelser

For tag: hbo nordic
49 - 60 ud af 94
Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 14:16

The Great

The Favourite-forfatter hylder det groteske og platte med en ujævn serie, der fungerer bedst i sine seriøse øjeblikke.

Streaminganmeldelse
18. feb. 2021 | 13:30

The Way Back

Fremragende præstation af Ben Affleck som midaldrende baskettræner kan ikke redde fejlslagent forsøg på at kombinere sportsfilm og grædedrama.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
03. mar. 2021 | 20:41

The Vow

Hårrejsende dokumentarserie om amerikansk sexkult er mest effektiv, når den viser medlemmernes egne optagelser.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 13:28

En casa

Spansk HBO-serie giver et interessant indblik i, hvordan mennesker håndterer at være spærret inde under coronakrisen.

Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Serieanmeldelse
14. jan. 2019 | 00:35

Success

Mord og korruption er på tapetet, når Oscar-vinderen Danis Tanović viser bagsiden af Kroatiens vækst i drønspændende miniserie.

Streaminganmeldelse
15. juli 2020 | 08:58

Showbiz Kids

Modig HBO-dokumentar sætter fokus på et stort tabu i film- og tv-branchen – børnearbejde – og viser med skræmmende eksempler, hvad det betyder at få frataget sin barndom.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 05:53

Mare of Easttown

Krimiserie trækker på klichéer, men Kate Winslet er alligevel dragende som hærget politiefterforsker med problemer på hjemmefronten i en lilleby fyldt med hemmeligheder.

Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 18:39

Lovecraft Country

Overnaturlig horrorserie om 1950’erne leverer skræk på flere niveauer og sønderlemmende kritik af en racisme, som er højaktuel i USA.

Streaminganmeldelse
17. aug. 2020 | 19:22

An American Pickle

Man skal tilbage til Coen-brødrenes A Serious Man for at finde en så veloplagt kærlig, men også hudflettende udlevering af jødisk selvforståelse i USA.

© Filmmagasinet Ekko