Anmeldelser

For tag: hbo
13 - 24 ud af 24
Tv-anmeldelse
21. juni 2015 | 15:51

The Brink

HBO’s nye komedieserie The Brink med Jack Black og Tim Robbins parodierer amerikansk udenrigspolitik, men finder aldrig det sjove punkt mellem drama og satire.

Biografanmeldelse
17. juni 2015 | 18:22

Entourage

Gensynet med Hollywoods fire største drengerøve er alt andet end glædeligt. Seriens selvironiske satire trampes ned af en kendiskavalkade.

Tv-anmeldelse
12. apr. 2015 | 23:46

Game of Thrones – sæson 5

Ventetiden er ovre, og hele verdens foretrukne fantasy-sæbeopera vender stærkt tilbage med morderiske intriger. De første fire episoder holder niveauet.

Tv-anmeldelse
13. jan. 2015 | 00:11

Girls – sæson 4

HBO og Lena Dunham står klar med fjerde sæson af successerien Girls, der trods spændende forandringer og genial dialog lader karaktererne træde vande i deres usympatiske personligheder.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 13:17

Looking sæson 2

Anden sæson af HBO-serien om de tre unge homoseksuelle fyre er endnu bedre end den første.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

Tv-anmeldelse
27. juni 2014 | 13:46

The Leftovers

Lost-skaberen går mindre op i det æggende mysterium og mere op i en fatalistisk stemning i HBO-serien The Leftovers, der gør et noget tungt førstehåndsindtryk.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2014 | 13:52

Silicon Valley

Bag Silicon Valleys fernis af platheder gemmer sig en velskrevet og sjov komedieserie om it-nørder og -røvhuller.

Tv-anmeldelse
08. jan. 2014 | 00:28

True Detective

HBO’s nye store satsning er især fascinerende i kraft af Woody Harrelson og Matthew McConaugheys sammenbidte strømere, der konfronteres med et satanisk mord.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2012 | 12:00

The Newsroom

Tv-serie-mesteren Aaron Sorkin rammer totalt forbi med sin medieskritik i The Newsroom.

© Filmmagasinet Ekko