Anmeldelser

For tag: house of cards
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 10:06

Kvinden der forsvandt

Du vil gerne kende din partner helt til bunds, ikke? David Finchers virtuose thriller viser, at det ikke altid er en god idé. Kom til Ekkos snigpremiere 20. oktober i Grand Teatret!

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

Tv-anmeldelse
26. dec. 2014 | 22:58

Marco Polo

Netflix går Vikings og Rome i bedene med et dyrt, historisk drama. Serien træder knapt så mange nye stier, som Marco Polo selv, men turen er fængende.

Tv-anmeldelse
24. feb. 2014 | 17:01

House of Cards – sæson 2

Sæson to af Netflix-serien House of Cards er en potent og veldrejet politisk thriller, der løftes af Kevin Spacey og Robin Wrights skuespil, men den lever ikke op til hypen.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 19:51

Non-Stop

Den drevne nakkeknækker Liam Neeson tilfører et strejf af klasse til en klaustrofobisk paranoia-thriller i tolv kilometers højde.

Tv-anmeldelse
26. feb. 2015 | 17:41

House of Cards – sæson 3

Udfordringerne vokser for Francis Underwood, der sidder på præsidentposten i den tredje og velskrevne ombæring af House of Cards. I rollen som Ruslands præsident ses en fremragende Lars Mikkelsen.

Tv-anmeldelse
21. juni 2015 | 15:51

The Brink

HBO’s nye komedieserie The Brink med Jack Black og Tim Robbins parodierer amerikansk udenrigspolitik, men finder aldrig det sjove punkt mellem drama og satire.

Tv-anmeldelse
03. mar. 2016 | 15:22

House of Cards – sæson 4

Stolen begynder for alvor at vakle under Frank Underwood, og det giver nyt liv til serien om hensynsløsheden på magtens tinder.

Serieanmeldelse
27. maj 2017 | 00:05

House of Cards – sæson 5

Mørket breder sig, men spændingen er ikke lige så intens som i tidligere sæsoner af serien, der ellers har fået ny aktualitet med magtskiftet i Det Hvide Hus.

© Filmmagasinet Ekko