Anmeldelser

For tag: marvel
1 - 12 ud af 26
Biografanmeldelse
07. juli 2022 | 12:28

Thor 4: Love and Thunder

Charmerende selvironi og en herlig skurk driver stjernespækket superheltefilm, der undervejs falder i gryden med platkomik.

Biografanmeldelse
04. maj 2022 | 07:09

Doctor Strange in the Mul­ti­verse of Madness

Marvels kompetente kræfter syrer veloplagt helt ud i multiverset i stileksperiment, der både fremkalder grin og gys, men ikke trænger dybere ned i følelserne.

Serieanmeldelse
30. mar. 2022 | 15:43

Moon Knight

Marvel-serie med Oscar Isaac som personlighedsforstyrret superhelt lever på stjernekarisma og skør komik.

Biografanmeldelse
02. nov. 2021 | 14:58

Eternals

Selv en Oscar-vindende instruktør og en stjernespækket rollebesætning kan ikke redde den værste Marvel-film til dato.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 05:57

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvels første film med en asiatisk superhelt leverer medrivende action, men trækker også mesterligt i hjertestrengene.

Biografanmeldelse
06. juli 2021 | 14:27

Black Widow

Superhelte-spionbrag lægger ikke skjul på inspirationen fra James Bond og er bedst, når den omfavner familien og humoren.

Serieanmeldelse
08. juni 2021 | 19:25

Loki

Med Tom Hiddleston i charmerende og dramatisk topform er den nyeste Marvel-serie en veloplagt blanding af humor og eksistentielt drama.

Serieanmeldelse
18. mar. 2021 | 17:23

The Falcon and the Winter Soldier

Race og identitet er i centrum, når to af Marvels mest loyale soldater omstiller sig til en verden uden en fjende i hæsblæsende actionserie.

Serieanmeldelse
05. mar. 2021 | 16:23

Wan­da­Vi­sion – hele sæsonen

Voldsomt rørende Marvel-serie viser, hvor langt mennesker vil strække sig for at undgå at se sorgen i øjnene.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

Serieanmeldelse
19. nov. 2020 | 20:38

Marvel 616

Dokumentarserie på Disney+ om superhelte-imperiet Marvel dykker ned i den fascinerende historie, men minder rigeligt om propaganda.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

© Filmmagasinet Ekko