Anmeldelser

For tag: marvel
1 - 12 ud af 28
Biografanmeldelse
26. okt. 2017 | 01:43

Thor: Ragnarok

Den tredje film rusker befriende op i Marvels mest kedelige serie med et kulørt og hylemorsomt sci-fi-eventyr.

Biografanmeldelse
31. maj 2023 | 19:41

Spider-​Man: Across the Spider-​Verse

Animeret superheltebrag fortsætter i forgængerens højenergiske spor med en opfindsom sanseeksplosion, der blæser tilskueren tilbage i biografsædet.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 23:48

Iron Man 3

Med Shane Black i instruktørstolen får Robert Downey Jr.’s jernmand en velgørende vitaminindsprøjtning og kamp til stregen af to sjældent veloplagte superskurke.

Serieanmeldelse
30. mar. 2022 | 15:43

Moon Knight

Marvel-serie med Oscar Isaac som personlighedsforstyrret superhelt lever på stjernekarisma og skør komik.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 23:48

Iron Man 3

Med Shane Black i instruktørstolen får Robert Downey Jr.’s jernmand en velgørende vitaminindsprøjtning og kamp til stregen af to sjældent veloplagte superskurke.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

Tv-anmeldelse
19. nov. 2015 | 15:57

Jessica Jones

Der er ikke vilde kampscener, men til gengæld stærkt psykologisk drama i den nye superhelteserie fra Marvel og Netflix.

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 01:00

Avengers: Infinity War

Første halvdel af den ultimative superheltefilmatisering er hæsblæsende, morsom og rørende. Ventetiden til næste film bliver lang!

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 13:59

Avengers: Age of Ultron

Vildere, større, højere, hurtigere. Der er dårligt tid til historien, endsige at trække vejret, men suset i maven er forrygende!

Serieanmeldelse
21. aug. 2017 | 12:44

The Defenders

Seriernes svar på The Avengers er en skuffende fortælling om en ellers dragende og dynamisk heltegruppe.

© Filmmagasinet Ekko