Anmeldelser

For tag: marvel
13 - 24 ud af 28
Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:00

Venom

Sony Pictures er ansvarlig for en uinspireret og harmløs superheltefilm, der forvalter en af Marvels bedste figurer helt håbløst.

Biografanmeldelse
24. apr. 2019 | 00:00

Avengers: Endgame

Afslutningen på Marvel Cinematic Universe er ikke bare den vildeste superhelte-rutsjebanetur nogensinde. Den har også hjerte og en moral, alle bør stræbe efter. 

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 10:17

Captain America: The Winter Soldier

Med action, højpolitisk konspiration og menneskelig tyngde er Captain America: The Winter Soldier en af de bedste superheltefilm nogensinde.

Serieanmeldelse
19. nov. 2020 | 20:38

Marvel 616

Dokumentarserie på Disney+ om superhelte-imperiet Marvel dykker ned i den fascinerende historie, men minder rigeligt om propaganda.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

Serieanmeldelse
05. mar. 2021 | 16:23

Wan­da­Vi­sion – hele sæsonen

Voldsomt rørende Marvel-serie viser, hvor langt mennesker vil strække sig for at undgå at se sorgen i øjnene.

Biografanmeldelse
07. juli 2022 | 12:28

Thor 4: Love and Thunder

Charmerende selvironi og en herlig skurk driver stjernespækket superheltefilm, der undervejs falder i gryden med platkomik.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
06. juli 2021 | 14:27

Black Widow

Superhelte-spionbrag lægger ikke skjul på inspirationen fra James Bond og er bedst, når den omfavner familien og humoren.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 23:48

Iron Man 3

Med Shane Black i instruktørstolen får Robert Downey Jr.’s jernmand en velgørende vitaminindsprøjtning og kamp til stregen af to sjældent veloplagte superskurke.

Biografanmeldelse
02. nov. 2021 | 14:58

Eternals

Selv en Oscar-vindende instruktør og en stjernespækket rollebesætning kan ikke redde den værste Marvel-film til dato.

Biografanmeldelse
29. juli 2014 | 13:56

Guardians of the Galaxy

Marvels nye filmatisering leverer uhøjtidelig underholdning og utraditionel musik i et spacet univers, hvor gode grin vægtes højere end store følelser.

© Filmmagasinet Ekko