Anmeldelser

For tag: meryl streep
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Biografanmeldelse
22. aug. 2016 | 14:34

Florence

Stephen Frears film om ”verdens værste sangerinde” er kostelig, men trænger også ind til en kerne af god tro, som er rørende.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:47

Hope Springs

Med sit enfoldige udsagn om, at kolde scener ud af ægteskabet bare skal tøs op med lidt nostalgisk eftertanke, er Hope Springs ikke for sukkersyge sjæle.

Biografanmeldelse
28. mar. 2015 | 20:33

Into the Woods

Disneys musical-filmatisering med alverdens eventyrfigurer i rundforvirret forening har svært ved at slippe de skrå brædder.

Biografanmeldelse
25. maj 2020 | 12:10

Little Women

Greta Gerwig står bag en af de mest intelligente og rørende klassikerfilmatiseringer i årevis med fremsynet historie om fire komplekse kvinder.

Biografanmeldelse
19. juli 2018 | 00:00

Mamma Mia! Here We Go Again

Fortsættelse af Abba-musical er et unødvendigt og ufrivillig morsomt deja-vu.

Biografanmeldelse
02. sep. 2015 | 10:39

Ricki and the Flash

Meryl Streep går all in som falleret rockmusiker og fraværende mor i et komediedrama, som byder på energiske live-optrædener, men en ujævn fortælling.

Biografanmeldelse
25. nov. 2015 | 19:27

Suf­fra­gette

Suffragette fortæller med nogle af tidens stærkeste skuespillerinder det kvindelige køns modige historie – som også er for mænd!

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Biografanmeldelse
03. apr. 2018 | 22:55

The Post

Personligt drama og storpolitik går op i en højere end, når Spielberg suverænt udfolder en af USA’s største whistleblower-historier med et kvindeligt fokus og forelskede 70’er-billeder.

© Filmmagasinet Ekko