Anmeldelser

For tag: mikkel boe følsgaard
1 - 12 ud af 12
Serieanmeldelse
31. juli 2020 | 00:04

The Rain – sæson 3

Sidste sæson af den danske Netflix-serie er et miskmask af superhelteserie og postapokalypse tilsat tandløst melodrama.

Biografanmeldelse
15. feb. 2020 | 18:25

En helt al­min­de­lig familie

Mikkel Boe Følsgaard er fremragende og fuld af smittende kærlighed i dramaet om en far, der tager springet til at blive en kvinde på et tidspunkt, hvor det stadig var et tabu.

Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Biografanmeldelse
15. juni 2017 | 09:24

Den bedste mand

Mikkel Boe Følsgaard er himmelråbende fejlcastet som Jørgen ”Gamle” Hansen, og filmen om den aldrende bokser, der nægter at give op, er blødeste af bløde mellemvarer.

Biografanmeldelse
11. maj 2017 | 09:04

Månens vogter

Fransk animationsfilm følger eventyrets kendte form, men fortryller alligevel med et magisk univers og en universel historie for både børn og voksne.

Biografanmeldelse
30. mar. 2017 | 09:01

Smølferne – Den hemmelige landsby

De yngste skal nok være godt underholdt, men det nyeste skud på smølfestammen er trods fuldbyrdet animation mest bare en blå sutteklud.

Serieanmeldelse
01. jan. 2017 | 20:53

Ar­vin­ger­ne – sæson 3

I tredje og sidste sæson byder DR’s nyskabende flagskib på gedigne overraskelser og finder fornyet energi i den snarlige afslutning.

Biografanmeldelse
09. juni 2016 | 10:40

Den lille prins

Ved at kombinere fablen med den computeranimerede historie om pigen, der får kontakt med den nu ældgamle pilot, bliver filmen et værk i sin egen ret.

Biografanmeldelse
02. dec. 2015 | 15:59

Under sandet

I hans tredje film falder alt på plads for Martin Zandvliet, der med førsteklasses filmhåndværk og en suveræn Roland Møller stiller skarpt på en ubeskrevet dansk krigsskamplet.

Biografanmeldelse
25. aug. 2015 | 15:26

Sommeren ’92

Meget kunne være gået galt, men filmen om EM-triumfen i 1992 er både veloplagt underholdende og et agtværdigt bud på den første danske spillefilm om elitesport. 

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 17:57

Rosita

Kærligheden kan købes på Filippinerne i Frederikke Aspöck humoristiske drama, men filmen kan ikke snyde sig til et autentisk fiskermiljø i Udkantsdanmark.

© Filmmagasinet Ekko