Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 223
Serieanmeldelse
27. feb. 2024 | 14:26

Avatar: Den sidste luft­betvin­ger

Effektmættet Netflix-udgave af kult-animationsserie skriver sig ind i rækken af adaptationer, som ingen har bedt om.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Serieanmeldelse
02. nov. 2023 | 07:57

Alt det lys vi ikke ser

Spændende miniserie baseret på succesroman fortæller historien om radioens dobbeltrolle som oplysningsredskab og propagandavåben i tiden omkring Anden Verdenskrig.

Streaminganmeldelse
04. mar. 2023 | 20:11

Intet nyt fra Ve­st­fron­ten

Tysk Oscar-kandidat er blevet beskyldt for historieforfalskning, men den er en utroligt flot, flamboyant og sympatisk filmatisering af antikrigs-klassiker.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Biografanmeldelse
17. okt. 2023 | 21:45

Nyad

Den virkelige historie om Diana Nyad, der som 64-årig svømmede fra Cuba til Florida, er en inspirerende fornøjelse med Annette Bening og Jodie Foster i topform.

Streaminganmeldelse
30. maj 2023 | 18:09

A Beautiful Life

Popsangeren Christophers debut som skuespiller er et lyspunkt i Netflix-film, der er romantisk fanfiction uden kemi.

Serieanmeldelse
14. okt. 2023 | 13:26

The Fall of the House of Usher

Det kan godt være, at mesteren roterer i sin grav, men Netflix-series blanding af Edgar Allan Poe, b-filmens splatter og nutidens familiesagaer er begavet underholdning.

Serieanmeldelse
14. nov. 2023 | 20:47

Bodies

Et lig bliver fundet samme sted, men på fire forskellige tidspunkter fordelt over mere end 150 år. Enestående og underholdende krimiserie fokuserer på Storbritanniens socialt komplekse samfund.

Serieanmeldelse
29. juni 2020 | 16:46

I skoven

Netflix’ polske krimiserie svigter sin spændende fortællestil med kedelige karakterer og et søvnigt tempo.

© Filmmagasinet Ekko