Anmeldelser

For tag: trine dyrholm
1 - 10 ud af 10
Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 00:13

Du for­svin­der

Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas skal som par forsøge at tackle både hjerneskade og retssag. Men Peter Schønau Fogs ægteskabs-thriller modarbejder sin egen historie.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 23:04

Kol­lek­ti­vet

Thomas Vinterbergs film om et 70’er-kollektiv er i virkeligheden et trekantsdrama med en formidabel Trine Dyrholm i centrum.

Serieanmeldelse
08. nov. 2019 | 14:22

De visionære

Tysk serie med Trine Dyrholm genskaber Weimarrepublikken og miljøet omkring Bauhaus-skolen lige så glamourøst som krimiserien Babylon Berlin.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
19. dec. 2019 | 02:09

Psykosia

Dansk selvmordsdrama jonglerer med slående billeder og store idéer, men formår ikke at skabe en vedkommende fortælling.

Serieanmeldelse
01. jan. 2017 | 20:53

Ar­vin­ger­ne – sæson 3

I tredje og sidste sæson byder DR’s nyskabende flagskib på gedigne overraskelser og finder fornyet energi i den snarlige afslutning.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Skytten

Annette K. Olesens politiske thriller Skytten har flotte Grønlands-billeder og godt skuespil, men er også en lidt anonym affære.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2014 | 21:00

Ar­vin­ger­ne

DR’s nye søndagsserie Arvingerne tager favntag med den moderne familie – og gør det med dialog og skuespil, der hører til det bedste, dansk tv-drama har leveret.

Biografanmeldelse
05. sep. 2012 | 12:00

Den skaldede frisør

Den skaldede frisør byder på komik og drama og besidder til overmål den internationale finish, man forventer af en Sussanne Bier-film.

cph pix 2017
11. okt. 2017 | 20:53

Nico, 1988

Trods mislyde rammer filmen om kultsangeren Nicos sidste år, hvor hun ville være mere menneske og mindre myte, den sugende fornemmelse af at være på en anden planet.

© Filmmagasinet Ekko