Anmeldelser

For tag: tysk film
1 - 12 ud af 15
Biografanmeldelse
03. nov. 2023 | 18:47

Læ­rer­væ­rel­set

Lærer er splittet mellem moralsk overbevisning og kollegial loyalitet i nådesløst drama, der må skrives på pensumlisten over årets vigtigste film.

Biografanmeldelse
13. jan. 2023 | 23:07

Wann­see-​kon­fe­ren­cen

Den tredje film om konferencen, hvor nazisterne lagde planer for det største folkedrab i historien, er den mest uhyggelige i al sin nøgternhed.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 18:37

Sløborn

Uhyggeligt fremsynet tysk-dansk virusserie er så tæt på verdens miserable tilstand netop nu, at man har svært ved at se den som underholdning.

Biografanmeldelse
13. okt. 2022 | 11:26

Skolen med magiske dyr

Fantasifuld familiefilm udforsker et venskab mellem mennesker og talende dyr i et spændende eventyr.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 18:37

Sløborn

Uhyggeligt fremsynet tysk-dansk virusserie er så tæt på verdens miserable tilstand netop nu, at man har svært ved at se den som underholdning.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 15:10

Babylon Berlin – sæson 3

Ny sæson af tysk seriesensation om mellemkrigstiden nærmer sig elendighedens monotoni, men byder stadig på smukt visualiseret drama og nervepirrende uhygge.

Biografanmeldelse
20. jan. 2022 | 08:24

Den magiske månerejse

Hvis man lukker ørerne for de forcerede replikker, er ny filmatisering af børnebogsklassiker en forrygende kosmisk rejse.

Biografanmeldelse
27. apr. 2023 | 14:30

Skolen med magiske dyr 2

Vidunderlige visuelle effekter giver barnlig rislen ned ad ryggen i den anden filmatisering af berømt tysk børnebogsserie.

Biografanmeldelse
19. aug. 2015 | 17:39

Phoenix

Auschwitz-traume genoplives i stilsikkert tysk drama med hang til Hitchcock.

Biografanmeldelse
25. jan. 2024 | 16:44

Lassie på nye eventyr

Den langhårede collie stråler, når hun løbende trodser det sydtyrolske terræn, men tysk børnefilm lægger for meget på Lassies skuldre.

Biografanmeldelse
28. sep. 2020 | 16:29

Tysktime

Den pinefulde tyske fortid gøres nutidig i velspillet og billedskønt drama om opgøret med nazismen.

Serieanmeldelse
20. feb. 2021 | 09:58

Tribes of Europa

Tysk sci-fi-serie fra Netflix skaber et dystopisk mareridt, men snubler over sine egne præmisser.

© Filmmagasinet Ekko