Anmeldelser

For tag: viaplay
13 - 20 ud af 20
Serieanmeldelse
31. aug. 2020 | 21:19

Am­bas­sa­dø­ren

Galgenhumoristisk satire om dansk karrierepolitiker minder om amerikanske Veep, men snubler i situationskomikken.

Serieanmeldelse
22. jan. 2018 | 22:48

Coun­ter­part

Sci-fi-serie leger med livets store spørgsmål i en historie, hvor verden blev splittet i to under Den Kolde Krig.

Serieanmeldelse
27. feb. 2018 | 13:34

Advokaten

Viaplay satser ambitiøst med Advokaten, men plottet er hullet og serien alt for tydeligt dikteret af produktionskronerne.

Serieanmeldelse
24. okt. 2018 | 11:54

Friheden

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen stråler som svindlere i Viaplay-serie, der vækker nysgerrighed med charme og humor.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

Serieanmeldelse
13. nov. 2019 | 11:09

Forhøret

Med en stjerneparade af skuespilpræstationer og dystert sortsyn har Christoffer Boe skabt den æstetisk set bedste krimiserie siden Edderkoppen.

Serieanmeldelse
20. apr. 2020 | 16:46

Store Lars

Lars Hjortshøj lader sig inspirere af sine Klovn-venner, men de pinlige situationer i hans Viaplay-serie er hverken troværdige eller sjove.

© Filmmagasinet Ekko