Anmeldelser / Kunstanmeldelse

1 - 9 ud af 9
Kunstanmeldelse
13. okt. 2019 | 15:11

Art & Porn

Med sans for timing præsenterer Kunsthal Charlottenborg interessante højdepunkter fra kunstens favntag med porno, der for 50 år siden blev set som en befrielse, men hurtigt skuffede.

Kunstanmeldelse
28. jan. 2019 | 14:06

Dau

Udstillingen med verdens vildeste filmprojekt giver et fascinerende og dybt originalt indblik i den menneskelige tilstand under et kommunistisk regime.

Kunstanmeldelse
09. okt. 2018 | 13:48

French Kiss

Viborg-udstilling i samarbejde med Danmarks største animationsfestival demonstrerer alsidigheden, legesygen og den kunstneriske værdi i animationsfilm.

Kunstanmeldelse
08. okt. 2018 | 16:50

Into the Unknown

Overvældende science fiction-udstilling på Brandts er fyldt med spændende kuriositeter, men mangler fokus og overblik.

Kunstanmeldelse
17. nov. 2017 | 14:27

Lars von Trier – det gode med det onde

Kunstudstilling viser Lars von Trier som eksistentialismens helt store mester med rekvisitter, storladne filmsekvenser og kuriøse detaljer.

Kunstanmeldelse
25. apr. 2017 | 01:27

Rejsen

Christoffer Boes særudstilling på Moesgaard Museum er en ambitiøs og poetisk filmisk rejse i menneskehedens grundvilkår.

Kunstanmeldelse
27. sep. 2016 | 20:16

The Reviews

I sin live-performance fører Michael Madsen publikum ind i mesterværker, der aldrig er blevet lavet. Virkningen er hypnotisk, hvis man altså ikke falder i søvn.

Kunstanmeldelse
30. juni 2015 | 12:54

Secret Cinema – The Empire Strikes Back

Ørkenplaneten Tatooine genskabt i en gigantisk industrihal. Denne sæsons Secret Cinema-arrangement fejrer en af filmhistoriens bedste fortsættelser. Mekka for Star Wars-nørder!

Kunstanmeldelse
16. feb. 2014 | 12:36

Skam­me­kro­gen – film i første person

At deltage i en skamfuld middag iført virtual reality-briller er en banebrydende oplevelse, der hæmmes af teknologiske begrænsninger.

© Filmmagasinet Ekko