Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1847
Biografanmeldelse
15. nov. 2015 | 23:44

Test

Man leder efter verdenshistoriens fodspor i den ordløse, russiske kærlighedsfilm, der nærmest lader os dufte mulden helt ud i salen.

Biografanmeldelse
24. juni 2015 | 10:29

Testament of Youth

En rørende kvindeberetning fra Første Verdenskrig sovses ind i et overlækkert, anglofilt periodeportræt.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 22:14

Thanks for Sharing

Sangeren Pink er eneste lyspunkt i Stuart Blumbergs film om sexafhængighed, der ikke tager sit emne synderligt seriøst.

Biografanmeldelse
20. okt. 2016 | 09:27

The Ac­count­ant

Action-thriller forsøger at forny genren, men fortaber sig i et alt for kompliceret plot.

Biografanmeldelse
07. nov. 2012 | 09:23

The Act of Killing

Som en dokumentarfilmens Dommedag nu rejser den fænomenale The Act of Killing ind i menneskets mørke hjerte med surreelle billeder af dansende gangstere i drag og folkedrab med smil på læben.

Biografanmeldelse
08. apr. 2017 | 17:35

The Allins

På scenen opførte GG Allin sig som en voldelig lort, der smurte sig ind i lort og kastede med lort. Men dansk dokumentar viser, at han også bare var sin mors søn.

Biografanmeldelse
17. apr. 2014 | 20:06

The Amazing Spider-​Man 2

The Amazing Spider-Man 2 er over to timers væg-til-væg-underholdning med masser af seje skurke og flotte action-scener.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 20:00

The Angels’ Share

Ken Loach drejer en solid, socialrealistisk fortælling ind på et luftigt duftspor, der fører os højt op i humorens rige.

Biografanmeldelse
30. maj 2016 | 17:05

The Assassin

Hou Hsiao-hsien har skabt en mageløs og fængslende film, der er så billedskøn, at den meget vel kan være årets smukkeste.

Biografanmeldelse
28. sep. 2016 | 21:47

The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years

Ron Howards dokumentarfilm om The Beatles’ turnéliv er en sand fornøjelse, der endegyldigt slår fast, at de var noget helt særligt.

Biografanmeldelse
28. jan. 2016 | 10:09

The Big Short

De små skurke snyder de store skurke i Oscar-nomineret finanskrisekomedie, der er en sort, sørgelig og udsøgt fornøjelse.

Biografanmeldelse
17. aug. 2017 | 22:42

The Big Sick

Dybt rørende og tåkrummende morsom kærlighedshistorie viser, hvor akavet forelskelse i virkeligheden er.

© Filmmagasinet Ekko