Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1747
Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 07:24

The Invisible Man

Elisabeth Moss er fremragende i horrorfilm, som perfekt rammer #MeToo-tidsånden med sin kløgtige iscenesættelse af enhver kvindes mareridt om et giftigt parforhold.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 19:10

The Kindness of Strangers

Lone Scherfig mestrer som få andre at blande humor og drama, men i historien om en skæbner på bunden af det amerikanske samfund bliver de gode intentioner for meget.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 00:54

The Lady in the Van

Downton Abbey-darlingen Maggie Smith leverer en vidunderlig præstation som forhutlet hjemløs, men damen i varevognen burde være forblevet på de skrå brædder.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Last Stand

Gammel hund, gamle tricks: Arnold Schwarzeneggers action-comeback viser, at han er en anakronisme i Hollywood anno 2013.

Biografanmeldelse
14. juli 2016 | 09:31

The Legend of Tarzan

David Yates’ Tarzan-opdatering er et ganske underholdende action-eventyr, men kommer ikke fri af fortællingens racisme og sexisme.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 13:16

The Light­house

Robert Pattinson er bedre end nogensinde i The Witch-instruktørens gysende morsomme feberdrøm til søs, som man ikke vil vågne op fra.

Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 17:08

The Little Death

Ufarlig, australsk komedie handler om ligegyldige menneskers tabubelagte, seksuelle fantasier i et univers af overdrivelser og dårlig humor.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 09:27

The Lobster

Græske Yorgos Lanthimos er totalt i kontrol i sin første internationale film, der er den mærkeligste kærlighedsfilm i mands minde.

Biografanmeldelse
02. juli 2013 | 20:00

The Lone Ranger

Den nye sommer-blockbuster fra Johnny Depp og holdet bag Pirates of the Caribbean skyder med spredehagl efter de store western-klassikere.

Biografanmeldelse
23. okt. 2014 | 21:40

The Look of Silence

Opfølgeren til The Act of Killing udgraver igen rædslerne fra Indonesiens folkemord, denne gang set fra ofrenes synsvinkel. Filmen er en modig kamp for sandhed, håb og humanisme.

© Filmmagasinet Ekko