Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1744
Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 11:18

The Mag­ni­fi­cent Seven

Genindspilningen af The Magnificent Seven ejrer er et underholdende bekendtskab, der fastholder originalens charme og giver historien om de syv hævnende mænd en frisk kant af politisk releavns.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 15:55

The Man Who Stole Banksy

Ambitiøs dokumentar om et Banksy-værk fra Bethlehem rejser vigtige spørgsmål, men fortaber sig i talende jakkesæt og palæstinensiske rappere.

Biografanmeldelse
07. okt. 2015 | 14:33

The Martian

Ridley Scott har skruet ned for de vanvittige påfund i realistisk sci-fi-overlevelsesfilm, hvor Matt Damon overbeviser som botaniker på Mars, der dyrker kartofler i egen gødning.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 20:00

The Master

Paul Thomas Andersons nye, fremragende film er fortalt så uortodokst, at den næsten er en usund oplevelse.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 07:36

The Maze Runner

Ubesvarede spørgsmål gør den hæsblæsende ungdoms-actionfilm The Maze Runner til en forvirrende oplevelse. Måske slipper vi ud af plot-labyrinten i toeren?

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 15:23

The Meg

Ingen sommer uden et hajdrama, men varmen må være steget skaberne af tandløs blockbuster til hovedet.

Biografanmeldelse
28. feb. 2019 | 07:08

The Mi­se­duca­tion of Cameron Post

Amerikansk independent-film om homoseksuel omvending byder på rigelige mængder ironisk distance, men aldrig det ekstra, der stikker ud fra formlen.

Biografanmeldelse
10. feb. 2016 | 15:11

The Model

Mads Matthiesen vil vise modebranchens bagside, men glemmer, at det kræver mere end den perfekte krop at forme et helt menneske.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:45

The Mortal In­stru­ments

Første filmatisering af populær fantasy-serie har ikke format til at blive den nye Twilight.

Biografanmeldelse
10. jan. 2019 | 01:31

The Mule

Budskabet klinger hult i Clint Eastwoods udpenslende og klichétunge narkodrama.

Biografanmeldelse
07. juni 2017 | 21:09

The Mummy

Tom Cruise relancerer monster-franchise med et grumt eventyr, der starter stærkt og ender fælt.

Biografanmeldelse
20. maj 2016 | 17:25

The Neon Demon

Nicolas Winding Refn er bedst, når han ikke forsøger at være en stor filminstruktør. Det gør han desværre i The Neon Demon.

© Filmmagasinet Ekko