Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1687
Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 09:01

The Trip to Spain

To komikeres tredje rejse følger præcis samme opskrift som de forrige film i serien og hæver på den måde komikken op på et raffineret metaplan.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:27

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Twilight-fænomenet er massivt fascinerende, men talentet er svært at øje på i det endelige punktum på den paranormale romance.

Biografanmeldelse
08. dec. 2019 | 17:21

The Two Popes

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce giver de guddommelige eksistenser en menneskelighed, der efterlader én med et smil på størrelse med Peterskirken.

Biografanmeldelse
21. maj 2014 | 01:09

The Unknown Known

Donald Rumsfeld støtter Guantanamo og tror ikke på fred i Mellemøsten. Errol Morris giver et sjældent indblik i Washingtons magtspil i sin dokumentar om forsvarsministeren.

Biografanmeldelse
21. dec. 2016 | 10:02

The Untamed

Surrealistisk, mexicansk trekantsdrama er et visuelt betagende mindfuck, hvor dyrene knepper, som var de undsluppet isolationsfængsel i Noas Ark.

Biografanmeldelse
03. okt. 2019 | 21:16

The Vanishing

Kristoffer Nyholms sene spillefilmdebut er inspireret af et autentisk mysterium, men forløser ikke sit potentiale som snigende thriller.

Biografanmeldelse
02. sep. 2015 | 23:22

The Visit – An Alien Encounter

Michael Madsen skabte med den mesterlige Into Eternity nærmest sin egen genre: sci-fi-dokumentaren. I sin nye film spørger han, hvad vi ville gøre, hvis vi fik besøg fra det ydre rum.

Biografanmeldelse
29. apr. 2015 | 14:13

The Voices

Ryan Reynolds spiller sød massemorder i et vildt, hæmningsløst og lovligt selvnydende orgie i farvekoordinerede rædsler.

Biografanmeldelse
07. feb. 2017 | 14:36

The Wailing

Månedens film i Cinemateket er en overrumplende, sydkoreansk spøgelseshistorie, hvis dybe spørgsmål stadig spøger i vores gysereksperts baghoved.

Biografanmeldelse
01. okt. 2015 | 00:48

The Walk

Humoristisk spillefilm om manden, der gik på line mellem New Yorks tvillingetårne, får én til at føle, at man selv er til stede.

Biografanmeldelse
26. okt. 2016 | 07:25

The War Show

Kvinden bag det håndholdte kamera filmer unikt og rørende hos oprørere i hashrygende lejligheder, blandt folkelige opstande og i aktive kampzoner i Syrien.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Way, Way Back

Steve Carrell og andre komiske talenter leverer varen og mere til i sommerens indiehit, om en ensom, ædruelig teenager i et voksent Sunny Beach-inferno.

© Filmmagasinet Ekko