Anmeldelser / Biografanmeldelse

1513 - 1524 ud af 1687
Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 20:00

The Weight of Elephants

En børnefilm for voksne. Sådan føles Daniel Borgmans debutfilm, der trods en hjerteskærende hovedrolle drukner i poesifyld og symbolske replikker.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:55

The White Crow

Danserne er forrygende, men skuespillet er svagt i autentisk drama om sovjetisk balletlegende under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

Biografanmeldelse
07. jan. 2014 | 00:27

The Wolf of Wall Street

Martin Scorseses nye film er fuld af paralleller til mesterværkerne Goodfellas og Casino. Og så er den grotesk underholdende.

Biografanmeldelse
22. dec. 2015 | 07:55

The Wolfpack

Årets dokumentariske Sundance-vinder om seks brødre, der har været indespærret hele barndommen, lyder for fantastisk til at være sand.

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

The Wolverine

The Wolverine leverer kompetent action, men føles som et mellemspil før næste sommers store X-Men-slag.

Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 10:53

The Woman in Black 2: Angel of Death

Hvor mange gange har krakelerede porcelænsdukker optrådt i gyserfilm? Anden omgang natteroderi med den sortklædte gengangerske føles som noget, der er oplevet før og bedre.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 23:43

The Word

Polsk-dansk ungdoms-thriller udforsker kærlighed i webkameraets tid med få, men effektive og ildevarslende virkemidler.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 20:00

The World’s End

Manden bag Hot Fuzz og Shaun of the Dead kombinerer kærlighed til science fiction-genren med ærkebritisk humor. Det er der kommet en charmerende film ud af.

Biografanmeldelse
03. maj 2017 | 11:05

Their Finest Hour

Historisk krigsdrama om tidens kvinder har den naturlige varme, livsglæde og humor, som Lone Scherfig kommunikerer allerbedst.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 17:55

Thelma

Joachim Triers forbandet smukke drama blander sex, religion og horror, men overdreven symbolik skæmmer skildringen af en kristen teenagers frigørelse.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 11:22

Think Like a Man

Amerikansk kønskomedie lander et ubehageligt sted mellem spydig satire og flirtende fjolleri.

© Filmmagasinet Ekko