Anmeldelser / Biografanmeldelse

1513 - 1524 ud af 1744
Biografanmeldelse
07. juni 2016 | 18:07

The Nice Guys

Noir-mesteren Shane Blacks discolækre detektivhistorie er et godt bud på sommerens smarteste, sjoveste og mest stilrene actionkomedie.

Biografanmeldelse
06. sep. 2018 | 07:56

The Nun

Den femte film i gyserfranchise byder på færre chok og er i stedet en vidunderlig homage til 1960’ernes gotiske Hammer Horror og giallo-film.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 20:48

The Other Woman

Nick Cassavetes leverer let fordøjelig og uopfindsom underholdning i en chickflick, hvor Nikolaj Coster-Waldau leger førsteelsker for hele tre Hollywood-skønheder.

Biografanmeldelse
08. juli 2020 | 21:41

The Outpost

Medrivende action og godt skuespil af stortalentet Caleb Landry Jones kan næsten opveje et halvsløjt manuskript.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 16:30

The Party

Alle spiller godt sammen i elegant, britisk sædekomedie om den kreative klasses mindre flatterende kreativiteter.

Biografanmeldelse
08. mar. 2020 | 19:43

The Peanut Butter Falcon

Der er både humor og sydstatscharme i underholdende film om outsidere, som finder hinanden gennem løjer og eskapader på en flodtur. 

Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 07:38

The Place

Paolo Genoveses gådefulde faust-fortælling forvandler moralfilosofi til en nervepirrende oplevelse.

Biografanmeldelse
26. mar. 2013 | 20:00

The Place Beyond the Pines

Bradley Cooper og Ryan Gosling spiller hovedrollerne i en dristig film, der er poetisk som et oversavet motorcykelkarosseri og trist som en dreng, der ikke er blevet elsket.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

The Pos­ses­sion

I sin første amerikanske film siden Nightwatch spiller Ole Bornedal gysets symfoni, så djævlene jubler.

Biografanmeldelse
03. apr. 2018 | 22:55

The Post

Personligt drama og storpolitik går op i en højere end, når Spielberg suverænt udfolder en af USA’s største whistleblower-historier med et kvindeligt fokus og forelskede 70’er-billeder.

Biografanmeldelse
08. nov. 2014 | 14:29

The Postman’s White Nights

Iscenesat dokumentarfilm om et sejlende postbud i en øde egn af Rusland er bedst, når den dyrker det folkloristiske og uforklarlige.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 20:27

The Predator

80’erne er tilbage med en røvfuld af en drengerøvsfilm, der til trods for Boyd Holbrooks manglende karisma er seriens bedste siden originalen.

© Filmmagasinet Ekko