Anmeldelser / Biografanmeldelse

1741 - 1752 ud af 1764
Biografanmeldelse
07. sep. 2015 | 16:01

X+Y

Kan der komme en god film ud af matematiske formler og kompleks algebra? Ja, åbenbart. Den engelske X+Y er fyldt med personlighed, intimitet og lun humor.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:57

X-Men: Apo­ca­lypse

Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 13:35

X-Men: Dark Phoenix

Elendigt skuespil og tomme effekter betyder, at den nye film om mutantgruppen X-Men aldrig vil rejse sig fra asken.

Biografanmeldelse
20. maj 2014 | 10:22

X-Men: Days of Future Past

Bryan Singer og hans stjernecast er fulde af overskud i den hidtil mest intrikate og ambitiøse X-Men-film, som også er seriens bedste til dato.

Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 19:00

Yao

Omar Sy fra De urørlige sørger for charmen i fransk komediedrama, der kun sjældent sætter gang i lattermusklerne og tårekanalerne.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 21:15

Yesterday

Oscar-vinderen Danny Boyle skraber bunden med doven romantisk komedie, der er krydret med hyggeracisme og et gammeldags kvindesyn.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

You & Me Forever

Scenerne sitrer af nærvær i Kaspar Munks You & Me Forever, der er noget så sjældent som en overbevisende ungdomsfilm.

Biografanmeldelse
20. mar. 2018 | 10:39

You Were Never Really Here

Takket være Joaquin Phoenix’ mesterlige præstation som melankolsk lejemorder løfter Lynne Ramsays hævndrama sig over den kunstfærdige stiløvelse.

Biografanmeldelse
02. maj 2017 | 17:59

Your Name

Hvad der kunne have været et pladderromantisk melodrama bliver en mystisk-magisk animationsfilm om identitet og kærlighed.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 09:20

Youth

Michael Caine og Harvey Keitel har en bittersød kemi i Youth, der er en lystigt flagrende film om at mærke konsekvenserne af sit livs valg i karrierens efterår.

© Filmmagasinet Ekko