Anmeldelser / Biografanmeldelse

2449 - 2460 ud af 2484
Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 09:13

Wonder Woman

Forfriskende kvindelig superheltefilm og måske den bedste af sin slags nogensinde, men konkurrencen er heller ikke stor.

Biografanmeldelse
12. feb. 2021 | 15:35

Wonder Woman 1984

Superheltefilmen starter sjovt og romantisk, men efterhånden arbejder den sig frem mod at blive lige så pæn og farveløs som Gal Gadot.

Biografanmeldelse
14. dec. 2023 | 14:43

Wonka

Trods svagheder er forhistorien til Roald Dahls Charlie og chokoladefabrikken en velproduceret og visuelt overdådig oplevelse.

Biografanmeldelse
08. aug. 2013 | 01:02

Won't Back Down

En vigtig debat om det amerikanske skolesystem bliver syltet af en middelmådig instruktør og et overfladisk manuskript.

Biografanmeldelse
10. dec. 2014 | 17:06

Words and Pictures

Clive Owen og Juliette Binoche er bedre som fjender end kærester, og manuskriptet er ujævnt i haltende romcom.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

World War Z

Brad Pitts hår og skægstubbe sidder perfekt i hvert sekund af stort anlagt zombie-film, hvor undergangsinfernoet blot er en tom kulisse.

Biografanmeldelse
07. sep. 2021 | 22:06

Worth

Intelligent og velspillet film om nyere tids store amerikanske nationaltraume giver stemme til dem, der mistede kære under 9/11.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 00:22

Wrath of Man

Instruktøren Guy Ritchie genfinder formen med actionbøffen Jason Statham i en hyldest til 1970’ernes hårdkogte kup- og selvtægtsfilm.

Biografanmeldelse
19. aug. 2021 | 07:55

Wrong Turn: The Found­a­tion

Ung kvinde langer effektive øretæver ud i blodig gyserfilm, der ikke lægger nyt til historien om det civiliserede menneskes møde med brutale bondeknolde.

Biografanmeldelse
27. mar. 2022 | 19:11

X

Blændende horrorfilm serverer et elegant blodbad i hyldest til 70’ernes mesterlige gysere, men med moderne twist.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:57

X-Men: Apo­ca­lypse

Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.

© Filmmagasinet Ekko