Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 2416
Biografanmeldelse
30. dec. 2012 | 12:54

Hushpuppy

Social tragedie som Katrina forvandles til en livsbekræftende fabel og et filmisk festfyrværkeri.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 08:00

Amour

Michael Hanekes Guldpalme-vinder fortjener alle de stjerner, den kan få, skriver Klaus Rifbjerg.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Killing Them Softly

Gangsterfilm med Brad Pitt udsætter finanskrisen for en uforglemmelig, eksistentiel orkestrering.

Biografanmeldelse
22. nov. 2012 | 10:09

Manden med kameraet

Dziga Vertovs 83 år gamle stumfilmmesterværk giver fornyet tro på filmkunstens muligheder.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

Moonrise Kingdom

Excentrisk, skævt, sjovt og følsomt – mesteren Wes Anderson viser sprudlende topform i Moonrise Kingdom.

Biografanmeldelse
29. aug. 2012 | 12:00

Modig

Endnu en Pixar-milepæl i animationsfilmens historie, hvor det hæderkronede animationsselskab går helt nye veje.

Biografanmeldelse
28. feb. 2024 | 10:23

Ekko af kærlighed

Stærk dokumentar udfolder en række rørende fortællinger om at genfinde livsglæden, når man har mistet sin livsledsager.

Biografanmeldelse
25. feb. 2024 | 09:19

Kalak

Det er lykkedes at fremmane ånden i Kim Leines spektakulære debutroman i film, der forener incesthistorie med Danmarks overgreb på sin egen historiske slægtning.

Biografanmeldelse
24. feb. 2024 | 19:16

Cornelis Vreeswijk: Nogle går rundt i udtrådte sko

Forførende og sørgmodig dokumentar om den gudsbenådede skjald, der lavede syrlige sange om samfundets oversete skæbner og brændte sit eget lys i begge ender.

Biografanmeldelse
23. feb. 2024 | 10:26

Dune: Del 2

Skalaen er episk, men fokus stadig på karaktererne i anden del af sagaen om Atreides-familien, hvor de mest fortryllende scener vil få sci-fi-nørder til at klappe i hænderne af fryd.

Biografanmeldelse
09. feb. 2024 | 16:40

Io Capitano

Matteo Garrone fortæller en uomgængelig historie om to unges flugt hen over det afrikanske kontinent, men han gør det med en opløftende eventyrlighed.

Biografanmeldelse
04. feb. 2024 | 22:09

All of Us Strangers

Andrew Haigh udfordrer forestillingen om, at homoseksualitet er bredt accepteret, med komplekst og hjerteskærende London-drama.

© Filmmagasinet Ekko