Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1809
Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 20:47

Black or White

Kevin Costner spiller fordrukken og sorgramt morfar i en film, der blander fad humor og store følelser i noget, der vistnok skulle have været et gribende familiedrama.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:18

Table 19

Der er kun få ægte grin i usjov og utroværdig komedie om en fest, man gerne vil gå glip af.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 13:18

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkins stjernespækkede drama er en født klassiker, der genskaber en spektakulær retssag med forrygende skuespilpræstationer og slagkraftig dialog.

Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Hyp­no­ti­sø­ren

Lasse Halmströms comeback i svensk film er en effektiv thriller, der forsumper i scener fra et ægteskab.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 22:54

Vores mand i Amerika

En af Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser får sit liv filmatiseret i effektivt drama om store mænd og kvinderne bag dem.

Biografanmeldelse
29. mar. 2017 | 15:01

Dan Dream

Casper & Franks komedie om verdens første elbil kører i tomgang med en historie, der bogstavelig talt er fuld af lort.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

Biografanmeldelse
20. nov. 2020 | 18:59

Ret­fær­dig­he­dens ryttere

Anders Thomas Jensen er tilbage i storform med sorthumoristiske absurditeter og en meningsfuld fortælling om livets meningsløshed.

© Filmmagasinet Ekko