Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1627
Biografanmeldelse
28. sep. 2019 | 19:11

Joker

Med en brillant præstation af Joaquin Phoenix får vi endelig lov til at se, hvad der driver Jokeren – det er politisk undergravende popkunst og en af årets bedste film.

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 09:11

Mugge & vejfesten

Wulffmorgenthalers animationsfilm er en kærkommen skilsmissefortælling i børnehøjde, men tematikken drukner i gakkede løjer.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
16. okt. 2019 | 12:04

Skin

Sympatisk drama om en autentisk nynazist, der prøver at komme ud af miljøet, misser chancen for at udforske interessante perspektiver.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 14:19

Smerte og ære

Pedro Almodóvar går i en ny retning med eftertænksomt og smukt drama, hvor Antonio Banderas leverer karrierens bedste præstation som smerteplaget instruktør.

Biografanmeldelse
20. jan. 2015 | 13:40

Birdman

Michael Keaton gør comeback i en af de bedste og mest filmiske teaterfilm nogensinde.

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Biografanmeldelse
22. sep. 2019 | 22:02

Downton Abbey

Filmafslutningen på britisk successerie skruer helt op for den royale hygge, men nytilkomne vil undre sig over begejstringen for sølvpolering.

© Filmmagasinet Ekko