Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1714
Biografanmeldelse
17. maj 2017 | 17:28

Cézanne og Zola

Fransk drama om venskabet mellem to store kunstnere er spækket med interessante observationer, men den sommerbugnende billedstil står i kontrast til indholdet.

Biografanmeldelse
23. maj 2017 | 16:39

Alt eller intet

Amerikansk ungdomsfilm spænder ben for sin egen præmis om, at teenagere kan leve et lykkeligt liv på trods af kronisk sygdom.

Biografanmeldelse
22. maj 2017 | 20:04

Efter stormen

Hirokazu Koreedas japanske familiedrama for tre generationer er en filmisk maggiterning, der stiller store livsspørgsmål og giver nuancerede svar.

Biografanmeldelse
23. maj 2017 | 13:34

Free Fire

Talentfulde Ben Wheatley har lavet et fornøjeligt blodbad med en flok legelystne karakterskuespillere.

Biografanmeldelse
24. maj 2017 | 13:24

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Femte kapitel om de caribiske sørøvere skorter ikke på spektakulære søslag eller eventyrlig komik, men de gode karakterer er for længst smidt over bord.

Biografanmeldelse
29. maj 2017 | 12:16

Heart­sto­ne

Sanselig, følsom og barsk islandsk-dansk spillefilm skildrer to drenges vej ind i helvedes forgård, der er bedre kendt som puberteten.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 00:38

Jacques – en mand af havet

Smukt og tempereret spændende portræt af den berømte opdagelsesrejsende Jacques-Yves Cousteau, der mistede sin søn i en tragedie.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 13:48

Baywatch

Det er meget sjældent sjovt, når strandbabes og badejern prøver at finde humoren i det ufarlige livredder-univers.

Biografanmeldelse
31. maj 2017 | 23:17

Filmen om Kaptajn Un­der­hy­ler

Filmudgaven af populær bogserie om en sparsomt klædt superhelt leger med formerne og rammer universets gakkede humor.

Biografanmeldelse
07. juni 2017 | 09:33

Kvinde, ukendt

De nyrealistiske Dardenne-brødre lader sig inspirere af Hitchcock i medrivende detektivfortælling om en ung læge, som begår en fatal fejl.

Biografanmeldelse
14. juni 2017 | 22:27

All Eyez on Me

Rap-legenden Tupac Shakur bliver overbevisende levendegjort i biopic, der dog ikke kan nære sig for at smøre tykt på.

Biografanmeldelse
18. juni 2017 | 21:26

Kæmpen

Johannes Nyholms debutspillefilm er Elefantmanden i velfærdssamfundet: monstrøst rørende, virkelig morsom og gigantisk original.

© Filmmagasinet Ekko