Anmeldelser / Biografanmeldelse

1789 - 1800 ud af 1809
Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 15:15

Inna de Yard: The Soul of Jamaica

Dokumentar om jamaicansk musik er charmerende til ganja-skyerne, men det er svært at føle sig som en del af festen.

Biografanmeldelse
26. okt. 2019 | 12:16

3 kvinder

Jafar Panahi cementerer sin position i filmkunstens superliga med et vredt og vittigt drama om iransk machovælde og kønsdiskrimination.

Biografanmeldelse
21. nov. 2019 | 03:13

Countdown

Effektiv gyser stiller skarpe spørgsmålstegn ved vores stigende afhængighed af teknologien, men mister undervejs grebet.

Biografanmeldelse
03. dec. 2019 | 05:37

F for får 2: Får­ma­ged­don

Verdens sødeste får fra Aardman Animations er tilbage i en charmerende toer, der faktisk er bedre end etteren.

Biografanmeldelse
02. dec. 2019 | 12:32

Den gyldne handske

Fatih Akins seriemorderfilm er et grimt og kummerligt lille bæst, der sparker til den tyske fortids åbne sår.

Biografanmeldelse
28. dec. 2019 | 11:02

The Cave

Danskproduceret dokumentar om et underjordisk lægehold gør ondt helt ind til benet og bringer os uafrysteligt tæt på den syriske borgerkrigs rædsler.

Biografanmeldelse
23. dec. 2019 | 22:41

21 Bridges

Hårdtslående politikrimi forener tætpakket action med stærkt og råt skuespil uden at miste pusten, selv om den kun foregår over en nat.

Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 23:25

Bad Boys For Life

Fortiden indhenter i mere end en forstand byens sejeste og snart pensionsklare betjente i skikkelse af Will Smith og Martin Lawrence.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

Biografanmeldelse
05. juni 2020 | 20:36

Zombi Child

Mystisk fransk spændingsdrama sparker nyt liv i zombie-genren med kritik af kolonialisme og de levende døde som den hvide mands slaver.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 22:55

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Norsk børnefilm med den karismatiske Kaptajn Sabeltand er fyldt med action og slapstick-humor, men kunne godt have udfordret sit unge publikum.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 15:20

Maryam – den perfekte kandidat

Kvindekampen er skabelonskåret i saudiarabisk drama, der finder gode øjeblikke i velmenende historie om en læges kamp med et konservativt styre.

© Filmmagasinet Ekko