Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1410
Biografanmeldelse
11. okt. 2018 | 07:59

Johnny English slår til igen

Det eneste lyspunkt i den seneste undskyldning for at give Rowan Atkinson en fed check er Emma Thompsons parodi på premierminister Theresa May.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:52

Jakob og Peter Plys

Disney har hyret et drømmehold til at lave en moderne film med de elskede børnebogsfigurer, men resultatet minder om en smadret honningkrukke på køkkengulvet.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:00

Venom

Sony Pictures er ansvarlig for en uinspireret og harmløs superheltefilm, der forvalter en af Marvels bedste figurer helt håbløst.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 20:28

Vildheks

Filmatiseringen af Lene Kaaberbøls fantasy-roman er fængende med smukke billeder og et gennemført univers.

Biografanmeldelse
09. okt. 2018 | 11:48

Te med Damerne

Charmerende gruppeportræt af fire kloge, vittige og stærke kvinder er den filmiske pendant til en hyggelig kop stærk te – med et diskret stænk whisky.

Biografanmeldelse
08. okt. 2018 | 09:29

Centaur

Med ekstatiske billeder skaber gribende drama om en hestetyv et universelt filmsprog, der rammer som en knytnæve i mellemgulvet.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 12:20

Fe­mi­ni­sten

Stærkt og menneskeligt portræt af en af Nordens førende feminister, som hævder, at de fleste mænd har forgrebet sig på kvinder.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 09:24

Shoplift­ers

Japanske Kore-eda får os ubesværet til at reflektere over moral og familiebegrebet i sin vidunderligt gribende Guldpalme-vinder, der er en af årets store film.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 08:10

Holiday

En sårbar og letpåvirkelig kvinde bliver foruroligende hærdet i Isabella Eklöfs modige, formfuldendte og brutale debutfilm, der overgår forbilledet Ulrich Seidl.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 08:42

Smallfoot

Det er ikke en ny Frost, men amerikansk animationsfilm formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 07:54

Team Albert

Charmerende Albert og co. leverer en på overfladen tilforladelig familiefilm, men på bunden er den kommerciel i usmagelig grad.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 18:22

Journal 64

Slutningen trækker ned, men ellers er Christoffer Boes livtag med Afdeling Q den filmisk mest sprælske og holdningsmæssigt skarpeste i serien.

© Filmmagasinet Ekko