Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1931
Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 23:26

Halloween Kills

Et uovertruffent blodbad tynges af en mudret historie i gyser-fortsættelsen om morderen Michael Myers.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 21:59

Venom: Let There Be Carnage

Der er bulder, brag og sjove skænderier i anden omgang med umage antihelt-makkerpar.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Biografanmeldelse
12. okt. 2021 | 06:10

The Last Duel

En middelalderlig voldtægt opleves fra tre synsvinkler i Ridley Scotts storladne actionfilm, der er en feministisk dekonstruktion af riddergenren.

Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 17:09

Skak­novel­le

Filmatisering af Stefan Zweigs sidste værk genskaber en verden af i går og spejler det lille drama i det store under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 10:12

Den gyldne jord

Tysk-mongolsk drama om store drømme og mineindustri viser bjergtagende et fremmed liv på den anden side af kloden.

Biografanmeldelse
07. okt. 2021 | 00:00

Familien Addams 2

Animationsfilm om ikonisk familie er forudsigelig, men en håndlanger med hang til disco stjæler fornøjeligt billedet.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 16:56

Und morgen die ganze Welt

I en paradoksalt upolitisk Antifa-fortælling viser hovedrolleindehaver Mala Emde sig som en funklende stjerne i tysk film.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 02:17

Shiva Baby

Sugarbabyen Danielle er svær at forstå og holde af, men vi gør ikke desto mindre begge dele i morsomt og klaustrofobisk kammerspil, der udfolder en vidtrækkende fortælling.

Biografanmeldelse
05. okt. 2021 | 06:29

For­s­vun­det til Halloween

Børn og barnlige sjæle kan varme op til Halloween med en uortodoks og morsom familiefilm, hvor de medvirkende tydeligvis har haft det sjovt.

Biografanmeldelse
29. sep. 2021 | 16:11

No Time to Die

Den bedste skuespiller i hovedrollen nogensinde takker af med format i en af de mest vellykkede og smukke James Bond-film.

© Filmmagasinet Ekko