Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1664
Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 20:40

Sorry We Missed You

Ken Loach spidder det umenneskelige freelance-arbejdsmarked med en gribende beretning om en kernefamilie, hvor én ulykke kan få hele korthuset til at vælte.

Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 08:09

Jumanji: The Next Level

Jungletrommerne varsler action, eventyr og sjove kropsforviklinger i anden omgang, der formår at beholde charmen uden at forfalde til fan-leflen.

Biografanmeldelse
04. dec. 2019 | 09:23

Knives Out – var det mord?

Agatha Christies drilske ånd hviler over amerikansk whodunit-film, der underholder med et stjernecast, men knækker over på midten.

Biografanmeldelse
03. dec. 2019 | 05:37

F for får 2: Får­ma­ged­don

Verdens sødeste får fra Aardman Animations er tilbage i en charmerende toer, der faktisk er bedre end etteren.

Biografanmeldelse
02. dec. 2019 | 12:32

Den gyldne handske

Fatih Akins seriemorderfilm er et grimt og kummerligt lille bæst, der sparker til den tyske fortids åbne sår.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Biografanmeldelse
27. nov. 2019 | 13:08

En hvid, hvid dag

Med en overraskende morsom perle om sorg og smerte træder Hlynur Pálmason i karakter som et af europæisk films største talenter.

Biografanmeldelse
23. nov. 2019 | 15:42

Gud være lovet

François Ozon når med en overraskende nedtonet stil ind i hjertet af en katolsk pædofili-skandale, der er brændende aktuel.

Biografanmeldelse
21. nov. 2019 | 03:13

Countdown

Effektiv gyser stiller skarpe spørgsmålstegn ved vores stigende afhængighed af teknologien, men mister undervejs grebet.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

Biografanmeldelse
19. nov. 2019 | 18:05

Selv­mord­s­turi­sten

Nikolaj Coster-Waldau er fremragende som mismodig selvmordsmand i mesterlig, lille film om et meget stort emne.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 14:14

Marriage Story

Noah Baumbach’ studie af skilsmissens natur er en rutsjetur gennem hele følelsesregistret, som det er umuligt at gå upåvirket fra.

© Filmmagasinet Ekko