Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1574
Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 19:01

Kedi

Istanbuls katte smyger sig rundt i byens billedskønne gyder i vellykket dokumentar, der handler om bekymrede menneskers forhold til ubekymrede dyr.

Biografanmeldelse
08. dec. 2017 | 12:31

På sporet af Peter Pan

Håbløst uskøn dokumentarfilm om Peter Pans ”far” J.M. Barrie går i en så stor bue uden om pædofili-mistanke, at det bliver decideret uhyggeligt.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 18:15

Spoor

En polsk dyreven hader det pittoreske bjergområdes jægere, for hun mener, at lodne væsner har en sjæl. Krimien turneres konventionelt, men billederne er lækre.

Biografanmeldelse
13. dec. 2017 | 07:43

Star Wars: The Last Jedi

Den gamle garde fører an, og den nye bliver kørt i stilling i hæsblæsende rumopera. Stjernekrigen har aldrig været mere medrivende.

Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 07:32

Brad’s Status

Ben Stiller viser andre sider af sit skuespiltalent i underspillet dramakomedie om en mands midtvejskrise og middelklassens utilstrækkelighed.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 16:08

Neruda

Original biopic om den revolutionære kunstner Neruda fra Chile blander mytologi og virkelighed på tankevækkende vis.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 09:25

Jeg er William

Ny dansk børnefilm er en forvirrende blanding af nostalgi, upædagogik og fordomme.

Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 00:12

Møllehave – hellere forrykt end forgæves

Johannes Møllehave elsker at tale, og han er god til det. Hans fortælleiver og lune skinner klart igennem i fornøjelig portrætfilm.

Biografanmeldelse
03. jan. 2018 | 11:04

Hjer­testart

Norsk adoptionsdrama griber én om hjertet med historien om en enlig mand, der ikke magter faderrollen.

Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 08:29

Loveless

Det lydløse skrig forfølger én i Andrey Zvyagintsevs hjerteskærende skilsmissedrama, gådefulde smukke thriller og bidende samfundskritiske fabel.

Biografanmeldelse
10. jan. 2018 | 21:12

Det store nøddekup 2

De små gnavere må kæmpe for deres hjem i underholdende, men ordinær og overtydelig animationsfilm.

Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 14:36

Dob­belt­spil

Per Fly fortæller spændende om grådighed og løgne i FN-systemet, men spørger også, om korruption kan være et nødvendigt onde i kampen for humanistiske idealer.

© Filmmagasinet Ekko