Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1714
Biografanmeldelse
01. nov. 2016 | 13:05

Amateurs in Space

Det er psykologi og ikke teknik, der bremser drømmen om at sende en mand ud i rummet i en hjemmelavet raket, viser Max Kestners morsomme og medrivende portræt af to fantaster.

Biografanmeldelse
01. nov. 2016 | 14:40

Certain Women

Kelly Reichardt fortsætter sin suveræne neddæmpede stil med tre kvindeportrætter fra den amerikanske prærie.

Biografanmeldelse
02. nov. 2016 | 18:31

Familien Jul – i nissernes land

Historien roder, men børnene er søde, og der er meget at se på i den anden film om familien Jul.

Biografanmeldelse
02. nov. 2016 | 16:09

The Girl with All the Gifts

Original britisk gyser om andengenerationszombier sætter spørgsmålstegn ved menneskeracen og imponerer med stærke skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
03. nov. 2016 | 16:31

Kvinden i toget

Filmatisering af bestseller-thriller begår dødssynden at være kedelig, og man skal være født i går og tørret på varmeapparatet for ikke tidligt at gennemskue, hvem der er skurken.

Biografanmeldelse
29. nov. 2016 | 21:32

Arrival

Denis Villeneuve forvandler noget så tørt som kryptografi og globaliseringens begrænsninger til et nervepirrende, uafrysteligt invasionsdrama.

Biografanmeldelse
08. nov. 2016 | 11:52

Little Men

Varmt barndomsdrama leverer velspillet charme om teenagedrømme og et blomstrende venskab, som beviser, at der er så meget, de voksne ikke forstår.

Biografanmeldelse
09. nov. 2016 | 11:43

Anti

Graffiti-drama viser den dér forfærdelige forstadsfrustration, hvor man som teenager ikke kan sætte fingeren på, hvad der er galt.

Biografanmeldelse
09. nov. 2016 | 18:25

Girl Asleep

Australsk ungdomsfilm er bedst, når den fjerner sig fra Wes Anderson-inspirationen og mikser spirende seksualitet med Alice i Eventyrland.

Biografanmeldelse
10. nov. 2016 | 16:32

Den røde skild­pad­de

Bjergtagende flot tegnefilm om en skibbruden mand udvikler sig til en mytologisk forvandlingsfortælling.

Biografanmeldelse
10. nov. 2016 | 13:28

Rosemarie og gart­ne­rens hem­me­lig­hed

Norsk drama ripper gevaldigt op i fortiden, men gør det i en underfundig tone.

Biografanmeldelse
14. nov. 2016 | 21:00

In­dig­na­tion

Philip Roth-filmatisering, der skildrer en ung jødes opgør med religiøse begrænsninger, er båret af overbevisende skuespil og stærk detaljerigdom.

© Filmmagasinet Ekko