Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1545
Biografanmeldelse
04. feb. 2018 | 16:37

Maze Runner: Dødskuren

Skudvekslinger og eksplosioner er i højsædet, men når støvet har lagt sig, sidder man tilbage med en flad fornemmelse.

Biografanmeldelse
06. feb. 2018 | 20:26

12 Strong

To timers aktiv selvfordummelse, kalder Carsten Jensen amerikansk Afghanistan-krigsfilm, som er danske Nicolai Fuglsigs spillefilmdebut.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 09:22

Dobbelt begær

François Ozon giver den fuld skrue med sadomasochistiske fantasier, tvillingeforvekslinger og filmiske lækkerier, men undervejs indsniger der sig en vis træthed.

Biografanmeldelse
08. feb. 2018 | 01:12

Coco

Visuelt overdådig Pixar-film tager med stort vovemod livtag med et af de mest tabuiserede emner i børnekulturen: døden.

Biografanmeldelse
11. feb. 2018 | 10:55

Fifty Shades – Fri

Selv billetmanden erkender, at det er en skandale at lægge lærred til sådan noget lort. Men måske skal man som mand bare lukke øjnene og læne sig tilbage?

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 21:17

Roman J. Israel, Esq.

Denzel Washington leverer en suveræn skuespilpræstation som forsvarsadvokaten, der bliver forført af kapitalismens søde nektar.

Biografanmeldelse
14. feb. 2018 | 20:16

Den skjulte tråd

Daniel Day-Lewis leverer endnu en powerpræstation som den excentriske kjoledesigner, der får kam til sit hår af en viljestærk muse i Paul Thomas Andersons modige mesterstykke.

Biografanmeldelse
01. mar. 2018 | 09:17

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

Gensyn med en af dansk børnefilms mest elskede figurer tryllebinder med afrikansk adel, fedladne gangster-rotter og masser af chokolade.

Biografanmeldelse
08. mar. 2018 | 10:42

Asked­ren­gen – I trold­kon­gens sal

Hverken farlige trolde i norske fjelde eller moderne feminisme kan løfte eventyrfilm over det middelmådige.

Biografanmeldelse
22. mar. 2018 | 16:20

Peter Kanin

De fantasifulde børnebøger om Peter Kanin vækkes med sødme og humor til live i en munter fornøjelse af en animationsfilm.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Biografanmeldelse
24. mar. 2018 | 14:04

Fædre og sønner

Fortiden forenes vedkommende med nutiden i Andreas Dalsgaards dokumentar, der fortæller den farverige spion- og kolonialisme-historie om familien Haslund-Christensen.

© Filmmagasinet Ekko