Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1747
Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 15:11

Marcus & Martinus: Sammen om drømmen

De norske pop-tvillinger har fået deres egen portrætfilm, som minder mere om en reklame end en seriøs dokumentar.

Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 16:08

På toppen af verden

Fransk-dansk animationsfilm tager publikum med på en opdagelsesrejse, der levendegør det ukendtes dragende natur.

Biografanmeldelse
26. jan. 2017 | 10:25

Al magt til folket?

Dansk dokumentar udstiller elegant det italienske protestparti Femstjernebevægelsen, der viser sig at være et brag af en fuser.

Biografanmeldelse
31. jan. 2017 | 10:03

Den bedste dag i Olli Mäkis liv

Aki Kaurismäkis arvtager har skabt en yndefuld og munter finsk boksefilm, der nærmest er et spejlbillede af Martin Scorseses klassiker Raging Bull.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:04

The Founder

Solid biopic med Michael Keaton som den charmerende, men kyniske forretningsmand, der forvandler McDonald’s til et fastfood-imperium.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 08:56

Resident Evil: The Final Chapter

Sidste kapitel i den blodige zombiefilmserie lægger spændende ud, men drukner i ensformig action og et forudsigeligt plot.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 08:06

Rings

Det rynkede genfærd hopper fra VHS til computer, men opdateringen forspilder chancen for at sige noget rammende om den digitale tid.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 21:38

Mit liv som Squash

Oscar-nomineret børnehjemsdrama viser animationens evne til at beskrive store følelser, men der mangler noget afgørende for at ryste os.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 12:23

Gimme Danger

Jim Jarmusch’ vitale dokumentar om Iggy Pop og det fandenivoldske rockband The Stooges er den ægte vare.

Biografanmeldelse
12. feb. 2017 | 08:43

Operation Avalanche

Årets nørdedrama leger morsomt og overbevisende med den forestilling, at månelandingen var et stort svindelnummer.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 23:25

Lego Batman Filmen

Hæsblæsende perle fra Lego hudfletter superheltefilmene og lukker veloplagt luften ud af en oppustet genre.

Biografanmeldelse
09. feb. 2017 | 14:49

Fifty Shades – I mørket

Efterfølgeren i E.L. James’ erotiske Fifty Shades-univers er fantastisk underholdende. Desværre er det ikke på den gode måde.

© Filmmagasinet Ekko