Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1610
Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 09:17

Gensynet

Catherine Deneuve og Catherine Frot har en løssluppen kemi i et meget fransk drama om to kvinder, som er bundet sammen af en afdød mand.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

Biografanmeldelse
10. okt. 2017 | 11:05

Cairo Con­fid­en­tial

Bo hr. Hansen har skrevet en korrupt anmeldelse af en svensk thriller om dobbeltspil og skumle alliancer, og han er parat til at gamble på, at han har publikum med sig.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 21:52

Med krop og sjæl

Ungarsk Berlinale-vinder med hjortesex og ensomme outsidere er en særling af en film, der spørger om, hvor naturbestemte vores normer er.

Biografanmeldelse
30. okt. 2017 | 21:51

Vold – i kær­lig­he­dens navn

Christina Rosendahl udfolder voldsramte kvinders rørende beretninger, så en klump i halsen konstant vokser. Årsagen til volden står dog hen i det uvisse.

Biografanmeldelse
05. nov. 2017 | 11:14

Den unge Karl Marx

Raoul Peck (I Am Not Your Negro) hiver myten ude af historiebøgerne og skildrer eminent Karl Marx’ komplekse tanker om arbejderklassen gennem dragende sammenstød.

Biografanmeldelse
08. nov. 2017 | 23:57

Ballerina

Pigen Félicie kæmper hårdt for at opnå sin drøm, mens filmen kæmper med klichéer og en besynderlig oversættelse.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 09:47

A Bad Moms Christmas

Med overdrevne situationer og udpenslede pointer minder komedien A Bad Moms Christmas om sin usjove forgænger.

Biografanmeldelse
21. nov. 2017 | 14:27

Kolos på lerfødder

Filmatisering af Stephen Fry-roman punkterer fjollede mirakler og forældede idéer om guddommelige poeter. Men hovedpersonen fremstår mere sølle end skæg.

Biografanmeldelse
18. nov. 2017 | 11:53

Lumière!

Veloplagt fransk dokumentarfilm hylder Lumière-brødrenes pionerfilm og argumenterer overbevisende for, at det er rigtige, små kunstværker.

Biografanmeldelse
28. nov. 2017 | 19:21

Maskiner

Rahul Jain har skabt en exceptionelt billedskøn film om en velkendt uretfærdighed: den indiske tekstilindustri, hvor mænd og alt for unge knægte knokler, indtil de ligner zombier.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 19:01

Kedi

Istanbuls katte smyger sig rundt i byens billedskønne gyder i vellykket dokumentar, der handler om bekymrede menneskers forhold til ubekymrede dyr.

© Filmmagasinet Ekko