Anmeldelser / Biografanmeldelse

1537 - 1548 ud af 1610
Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Pitch Perfect

Bipersonerne stjæler showet i den Glee-inspirerede Pitch Perfect, der er fuld af syntetisk pop.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Planet of Snail

Dokumentarfilmen om ægteparret mellem en blinddøv mand og en meget lille kvinde er usentimental, tålmodig og rig på almenmenneskelige budskaber.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Hitchcock

Anthony Hopkins brillerer som den diabolske mesterinstruktør i en lidt gammeldags film om Hitchcocks ægteskab og kamp for at lave Psycho.

Biografanmeldelse
14. feb. 2013 | 00:00

A Good Day to Die Hard

Retro-action er blevet en ny subgenre, men det kræver et bedre manus og mere humor, førend vi giver os hen til Bruce Willis’ rynkede og skaldede helt med vom.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 20:00

Zero Dark Thirty

Filmen om jagten på Osama bin Laden er ikke bare en intelligent krigsfilm, men også et sensationelt statement om kønnenes kamp.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Warm Bodies

En sund portion selvironi gør teenagezombierne til sjovere selskab end de selvhøjtidelige Twilight-vampyrer. Men de hjertevarme zombier har mistet deres bidske bid.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Vilde Rolf

Disney når næsten Pixar-højder med et drøncharmerende 3D-animeret eventyr og nostalgitrip for børn af 80’ernes videospil.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:57

Otto er et næsehorn

Den sidste del af Ole Lund Kirkegaard-trilogien i 3D lider under, at Otto er et næsehorn ikke er forfatterens bedste historie.

Biografanmeldelse
05. feb. 2013 | 20:00

Eks­pe­di­tio­nen til verdens ende

Stortalentet Daniel Dencik går på jagt efter livets mening i Grønland. Det er åndeløst smuk, men også lidt for ordrigt.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 23:34

Min søsters børn i Afrika

Martin Miehe-Renard rykker onkel og unger til Afrikas savanne med overraskende fornøjeligt resultat.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 20:01

Lincoln

Daniel Day-Lewis’ berømte metodeskuespil truer næsten med at bryde illusionen i Spielbergs smukke snakkefilm Lincoln.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 20:00

The Master

Paul Thomas Andersons nye, fremragende film er fortalt så uortodokst, at den næsten er en usund oplevelse.

© Filmmagasinet Ekko