Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2436
Biografanmeldelse
16. apr. 2024 | 23:40

Ham­marskjöld

Mikael Persbrandt har sit livs karismatiske rolle som den idealistiske generalsekretær Hammarskjöld, der kommer til kort i supermagternes kyniske spil.

Biografanmeldelse
16. apr. 2024 | 18:39

For evigt

Herligt udansk storhed og magnetisk kemi mellem skuespillerne gør Ulaa Salims anden spillefilm til et gribende episk kærlighedsdrama med dommedag i baggrunden.

Biografanmeldelse
15. apr. 2024 | 23:17

Lupin III: Cag­li­o­stros borg

Hayao Miyazakis spillefilmdebut om storsvindleren Lupin er en festlig kupfilm, der varsler mesterinstruktørens besnærende fortællestil og detaljerigdom.

Biografanmeldelse
14. apr. 2024 | 09:20

Fire døtre

Genopførelse af traumatiske øjeblikke i en tunesisk familie skaber lydhørhed og viser gribende, hvordan filmkunsten kan være en katalysator for forandring.

Biografanmeldelse
11. apr. 2024 | 22:54

Civil War

Ex Machina-instruktør viser amerikansk borgerkrig som både afstumpet ondskab og adrenalinpumpende stålstorm i action-blockbuster, som det føles forkert at spise popcorn til.

Biografanmeldelse
10. apr. 2024 | 20:26

Back to Black

Biopic om Amy Winehouse bringer åndeløst imponerende sangeren tilbage til livet, men blot for at slå hende ihjel igen.

Biografanmeldelse
09. apr. 2024 | 07:49

Arne Alligator og jung­le­ven­ner­ne

Det er ren hygge, når YouTube-fænomenet Arne Alligator hopper fra smartphonen til biograflærredet for at begive sig ud på fornøjelige eventyr med sunde værdier.

Biografanmeldelse
04. apr. 2024 | 16:08

Rød himmel

Christian Petzold leverer et virkelig morsomt portræt af en forfatters selvcentrerede lilleverden og et knapt så overbevisende billede af den store katastrofe.

Biografanmeldelse
04. apr. 2024 | 13:35

The First Omen

Imod alle odds er historien om djævlebarnet Damiens mor og hendes fandenivoldske nonneveninde en helstøbt gyser.

Biografanmeldelse
02. apr. 2024 | 19:16

Birthday Girl

Trine Dyrholm er et grufuldt spejl for verdens venindemødre i Michael Noers nervepirrende krydstogt-thriller.

Biografanmeldelse
27. mar. 2024 | 13:24

Godzilla x Kong: The New Empire

Femte film om de voldsomme titaner er en tung omgang, hvis eksistensberettigelse reddes af få sjove øjeblikke.

Biografanmeldelse
27. mar. 2024 | 10:35

Robot Dreams

Ordløs og sprudlende dyrefabel om tosomhed midt i storbyens ensomhed går flere spadestik dybere end de fleste tegnefilm.

© Filmmagasinet Ekko