Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1763
Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

Biografanmeldelse
10. sep. 2020 | 05:30

The King of Staten Island

Judd Apatow og standup-komikeren Pete Davidson har skabt en effektiv manderollekomedie om mødet mellem en stofomtåget, ung taber og en fraskilt dinosaurmand.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 12:45

The Personal History of David Cop­per­field

Med morsomme skuespilpræstationer og fantastisk produktionsdesign genopliver en af tidens bedste satirikere en optimistisk Dickens-fortælling.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 10:07

Til Sama

Uafrystelig dokumentar om krigens rædsel i Syrien er hjerteskærende personlig og et historisk dokument for eftertiden.

Biografanmeldelse
03. sep. 2020 | 10:30

Lassie kommer hjem

Generationers kærlighed til filmhistoriens mest elskede hund skal genopdages i moderne version, som dog er mere kikset end kærlig.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 20:59

Rejsen til Utopia

Illusionerne knuses varmt og humoristisk med et brag, når en instruktør og hans familie kæmper for at realisere et klimavenligt liv.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 19:36

The New Mutants

Trods en omskiftelig tilblivelse leverer den sidste del af X-men-universet solid action og godt skuespil af stjernefrøet Anya Taylor-Joy.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 06:58

Ante­bel­lum

Med dristige kvantespring og gedigne overraskelser skildrer horrorfilm mishandlingen af sorte, amerikanske slaver uden at forfalde til nemme klichéer.

Biografanmeldelse
31. aug. 2020 | 17:52

Sy­stem­bry­der

Helena Zengel leverer en skræmmende overbevisende præstation som det niårige problembarn i tysk Berlinale-vinder, hvor realismen går gennem marv og ben.

Biografanmeldelse
26. aug. 2020 | 20:25

La belle époque

Fransk komedie om evig kærlighed er en tilsukret trasketur med uelegante påfund og anstrengte forviklinger.

Biografanmeldelse
23. aug. 2020 | 08:02

Tenet

Christopher Nolans tidssprængende spion-thriller er film i sin reneste form og så overrumplende ambitiøs, at man næsten glemmer at trække vejret.

© Filmmagasinet Ekko