Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1796
Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 19:59

Herself

Irsk drama om vold i kernefamilien har et så varmt bankende hjerte for moren og børnene, at det går ud over realismen og nuancerne.

Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 18:21

Saint Maud

Overnaturligt og eksistentielt kammerspil bliver solgt som en gyser, men dens kvaliteter skal findes andre steder.

Biografanmeldelse
24. nov. 2020 | 19:46

Greta

Dokumentar om aktivisten Greta Thunberg er gribende personlig, men også historien om en generation, der uretfærdigt må tage klimabyrden på sine skuldre.

Biografanmeldelse
20. nov. 2020 | 18:59

Ret­fær­dig­he­dens ryttere

Anders Thomas Jensen er tilbage i storform med sorthumoristiske absurditeter og en meningsfuld fortælling om livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
15. nov. 2020 | 14:25

Malous jul

Lars Ranthe som morderisk nisse er en af adventsgaverne i skøn julefilm, der sprudler af godt skuespil og sjove øjeblikke.

Biografanmeldelse
14. nov. 2020 | 16:32

Søstrene Gusmãos usynlige liv

Brasiliansk prisvinder om knægtede kvinder er en usædvanlig og elskelig storfilm, der giver los for farver og følelser.

Biografanmeldelse
13. nov. 2020 | 19:18

The Painted Bird

Chokerende film om rædslerne i Anden Verdenskrig er en visuelt overvældende og poetisk udforskning af menneskelighed.

Biografanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:36

Freaky

Horror og humor blandes på blodigt forfriskende maner i underholdende hyldest til gysergenren.

Biografanmeldelse
11. nov. 2020 | 18:20

Ju­le­man­dens datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal

Dansk julefilm til hele familien byder på sød underholdning og engagerede præstationer i en meget beskeden kulisse.

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 23:31

Gud ek­si­ste­rer, hendes navn er Petrunya

Satirisk drama om kvinders hårde liv i en religiøs mandeverden skaber slående billeder fra et forarmet, men smukt østeuropæisk land. 

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 15:33

Hillbilly Elegy

Glenn Close og Amy Adams leverer fantastisk skuespil som fattigdomshærgede amerikanere i rørende autentisk Netflix-drama.

Biografanmeldelse
03. nov. 2020 | 07:24

Milla

Livets vibrerende skrøbelighed sejrer i fremragende australsk film om en dødsmærket teenager og hendes forhold til en pusher.

© Filmmagasinet Ekko