Anmeldelser / Biografanmeldelse

1549 - 1560 ud af 1625
Biografanmeldelse
23. juli 2018 | 15:04

Beast

Britisk talent debuterer med foruroligende kærlighedsfortælling om gådefuld vildskab og bæstet i mennesket.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

Biografanmeldelse
30. juli 2018 | 15:50

For­nær­mel­sen

En banal konflikt kommer ud af kontrol i libanesiske Ziad Doueiris originale og medrivende drama, som bliver et mikrokosmos over striden mellem Israel og Palæstina.

Biografanmeldelse
02. aug. 2018 | 14:40

The Darkest Minds

Trods sin forudsigelige struktur er amerikansk ungdomsfilm med mutanter og superkræfter både hjertevarm og skamløst underholdende.

Biografanmeldelse
17. aug. 2018 | 07:35

The Equalizer 2

Med en søvnig Denzel Washington i spidsen føles unødvendig efterfølger som at traske igennem en sump af cement.

Biografanmeldelse
15. aug. 2018 | 13:56

The Spy Who Dumped Me

Forrygende kemi mellem Kate McKinnon og Mila Kunis i veloplagt actionkomedie, som er lige dele falde på halen-komik og slå på tæven-optrin.

Biografanmeldelse
22. aug. 2018 | 14:15

Maria by Callas

Følsom og personlig dokumentar er en betagende kærlighedserklæring til La Divina, det 20. århundredes store operadiva Maria Callas.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 09:11

De Utrolige 2

Fortsættelse af superheltefamiliens eventyr er endnu sjovere og mere langtidsholdbar end forgængeren.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 17:11

Ordets magt

Både højreekstremister og den politisk korrekte venstrefløj får modspil i fransk komedie om venskab på tværs af kulturelle forskelle.

Biografanmeldelse
04. sep. 2018 | 09:40

Whitney

Dokumentar om Whitney Houston graver ned i skjult traume og skaber et betagende portræt af en talentfuld og fejlbarlig kvinde.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 00:37

Se København

Københavner-symfoni med elektronisk musik af Massive Attack og Brian Eno fungerer glimtvis som en nysgerrig udforskning af byen, men lever ikke op til sit store forbillede.

Biografanmeldelse
11. sep. 2018 | 23:00

Mod sol­ned­gan­gen

Der er lavet mange film om handicap, men få, der så sanseligt formidler følelsen af at befinde sig i grænselandet mellem de seende og de blindes verden.

© Filmmagasinet Ekko