Anmeldelser / Biografanmeldelse

1549 - 1560 ud af 1747
Biografanmeldelse
05. apr. 2017 | 09:27

Sælgeren

Den dobbelte, iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi kan give psykologiske magtspil en Shakespeare’sk tyngde, uden at han på noget tidspunkt bliver teatralsk.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 09:50

Dyrene i Hak­ke­bak­ke­sko­ven

Norsk ode til vegetarianisme skaber hygge-opbyggelige øjeblikke for de helt små, men deres forældre vil savne kød på historien.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 19:26

Boss Baby

Den megalomane baby-boss er en urkomisk parodi på Donald Trump, men DreamWorks’ familiefilm er mere end en politisk satire.

Biografanmeldelse
08. apr. 2017 | 17:35

The Allins

På scenen opførte GG Allin sig som en voldelig lort, der smurte sig ind i lort og kastede med lort. Men dansk dokumentar viser, at han også bare var sin mors søn.

Biografanmeldelse
10. apr. 2017 | 15:11

Aquarius

Sonia Braga leverer en pragtpræstation i rollen som den aldrende musikkritiker, der nægter at føje ungdommens trang til fornyelse.

Biografanmeldelse
13. apr. 2017 | 14:33

David Lynch – The Art Life

Kongenial dokumentar om David Lynch kommer tæt på værkernes magi uden at befamle eller afmystificere. Sådan skal et kunstnerportræt skæres!

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 08:29

The Edge of Seventeen

Ungdomsfilm går den slagne vej, men skildringen af teenageres charmerende dårskab er sjov og sød – og krydret med sardonisk Woody Harrelson.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 07:48

Creative Control

Benjamin Dickinsons tankevækkende sci-fi-thriller spidder vores teknologibegejstring og virtuelle internetliv.

Biografanmeldelse
01. maj 2017 | 16:12

Big Time

Dokumentar følger Bjarke Ingels i fem begivenhedsrige år og fungerer som en smittende og visuelt flot præsentation af den danske stjernearkitekt.

Biografanmeldelse
10. maj 2017 | 15:00

Prøven

Guldpalmevinderen Cristian Mungiu udfolder elegant en skræmmende korruptionshistorie fra et Rumænien, som ikke er kommet ud af fortidens skygge.

Biografanmeldelse
11. maj 2017 | 12:08

I familiens skød

Et grynt kan indeholde både kærlighed og afsky i kroatisk familiedrama, der lever stærkest i de enkelte øjeblikke – og når vor egen Zlatko Buric er på.

Biografanmeldelse
11. maj 2017 | 09:04

Månens vogter

Fransk animationsfilm følger eventyrets kendte form, men fortryller alligevel med et magisk univers og en universel historie for både børn og voksne.

© Filmmagasinet Ekko