Anmeldelser / Biografanmeldelse

1549 - 1560 ud af 1666
Biografanmeldelse
03. jan. 2018 | 13:56

Wonder

Man skal være lavet af sten for ikke at blive bevæget af familiefilm om en ung fyr, der starter i femte klasse med et vansiret ansigt.

Biografanmeldelse
07. jan. 2018 | 12:25

Three Bill­boards Outside Ebbing, Missouri

Med sort humor og eksplosioner af pludselig varme har irsk-britiske Martin McDonagh skabt årets måske mest uforudsigelige og gribende amerikanske film.

Biografanmeldelse
10. jan. 2018 | 21:12

Det store nøddekup 2

De små gnavere må kæmpe for deres hjem i underholdende, men ordinær og overtydelig animationsfilm.

Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 14:36

Dob­belt­spil

Per Fly fortæller spændende om grådighed og løgne i FN-systemet, men spørger også, om korruption kan være et nødvendigt onde i kampen for humanistiske idealer.

Biografanmeldelse
31. jan. 2018 | 15:19

The Disaster Artist

Funklende komedie om historien bag verdens dårligste film giver manuskriptforfatter Bo hr. Hansen anledning til at genoverveje kultdyrkelsen af sin egen De skrigende halse.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 09:22

Dobbelt begær

François Ozon giver den fuld skrue med sadomasochistiske fantasier, tvillingeforvekslinger og filmiske lækkerier, men undervejs indsniger der sig en vis træthed.

Biografanmeldelse
08. feb. 2018 | 01:12

Coco

Visuelt overdådig Pixar-film tager med stort vovemod livtag med et af de mest tabuiserede emner i børnekulturen: døden.

Biografanmeldelse
07. feb. 2018 | 15:21

Hodja fra Pjort

Karsten Kiilerichs animerede version af Ole Lund Kirkegaards populære historie er et letfordøjeligt hit, men løber tør for tricks i ærmet.

Biografanmeldelse
14. feb. 2018 | 11:57

Django – The King of Swing

Franske Reda Kateb er bjergtagende som den populære jazzmusiker Django, der er fanget mellem nazisterne og friheden i drama under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
15. feb. 2018 | 00:26

Black Panther

Disneys store satsning på en sort superheltefilm er en milepæl, ikke bare for franchisen, men også for hele genren.

Biografanmeldelse
21. feb. 2018 | 15:53

Molly’s Game

Aaron Sorkins debut som instruktør er en veludført historie om pengespil, hvor sentimentaliteten til sidst virker kalkuleret og anmassende.

Biografanmeldelse
22. feb. 2018 | 06:19

Game Night

Når actionkomedie holder sig i skindet, er den et frisk pust i en ellers fortærsket genre.

© Filmmagasinet Ekko