Anmeldelser / Biografanmeldelse

1561 - 1572 ud af 1645
Biografanmeldelse
08. mar. 2013 | 09:49

Oz: The Great and the Powerful

James Francos bøvede plattenslager er en tynd erstatning for Judy Garlands Dorothy i fantasi- og regnbueløs version af Troldmanden fra Oz.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

Ballerina

Dansescenerne i Maja Friis’ balletdokumentar er så smukke og dirrende, at man forstår, hvad dansen kan.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Last Stand

Gammel hund, gamle tricks: Arnold Schwarzeneggers action-comeback viser, at han er en anakronisme i Hollywood anno 2013.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Sessions

I kanonen af skuespillere, der agerer med begrænset mobilitet, vil John Hawkes’ præstation i den varme The Sessions stå som en af de ypperste.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

5 Broken Cameras

Oscar-nomineret dokumentar er en visuel potent menneskeliggørelse af Israel-Palæstina-konflikten.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Parker

Den barske britiske actionhelt Jason Statham uddeler bøllebank, mens Jennifer Lopez lægger bagdel til og leverer kluntet comic relief.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Flight

Denzel Washington er dybt overbevisende som sølle, charmerende og arrogant pilot på stoffer og alkohol i Robert Zemeckis Flight.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Kvar­tet­ten

Dustin Hoffman debuterer som instruktør med plastisk og sukkersød gebis-underholdning om musikkonkurrence blandt pensionerede operasangere.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Skytten

Annette K. Olesens politiske thriller Skytten har flotte Grønlands-billeder og godt skuespil, men er også en lidt anonym affære.

Biografanmeldelse
21. feb. 2013 | 12:35

The Human Scale

Andreas M. Dalsgaards dokumentarfilm undersøger, hvordan vi kan undgå Blade Runner-agtig storbyfremmedgørelse. En vigtig og indimellem lidt for frelst film.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Searching for Bill

Tag med Bob på en rejse efter den mystiske Bill, der har stjålet Bobs bil i glimrende dansk dokumentar fra USA’s billedskønne udkant.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Pitch Perfect

Bipersonerne stjæler showet i den Glee-inspirerede Pitch Perfect, der er fuld af syntetisk pop.

© Filmmagasinet Ekko