Anmeldelser / Biografanmeldelse

1789 - 1800 ud af 1809
Biografanmeldelse
14. juli 2020 | 14:03

Bait

Debutinstruktør Mark Jenkin ligner Englands nye arbejderstemme, når han udfolder et formidabelt drama om en fisker fanget i den forkerte tidsalder.

Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 12:23

Proxima

Hyldest til kvinder i rumfarten suger os ind i en fascinerende og sært gammeldags verden og får os til at mærke fysikken, men konflikten mellem arbejde og familieliv virker banal.

Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 21:53

I Still Believe

Autentisk drama med kristent budskab kan takke Gud og coronavirus for at have fundet vej til biografen.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 16:57

Peninsula

Efterfølgeren til zombie-hittet Train to Busan har lagt samfundskritikken på hylden, men byder på masser af overlevelsesdrama og hæsblæsende action.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 20:01

Unhinged

Ondsindet og fascinerende Russell Crowe-thriller trækker på filmiske forbilleder, men er skræmmende realistisk med tanke på tidens massemord.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 15:02

Forført

Juliette Binoche slår sig løs som en moden og sexet kvinde i fransk film, der ligner en arthouse-udgave af Sex and the City.

Biografanmeldelse
26. aug. 2020 | 20:25

La belle époque

Fransk komedie om evig kærlighed er en tilsukret trasketur med uelegante påfund og anstrengte forviklinger.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 19:36

The New Mutants

Trods en omskiftelig tilblivelse leverer den sidste del af X-men-universet solid action og godt skuespil af stjernefrøet Anya Taylor-Joy.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 12:45

The Personal History of David Cop­per­field

Med morsomme skuespilpræstationer og fantastisk produktionsdesign genopliver en af tidens bedste satirikere en optimistisk Dickens-fortælling.

Biografanmeldelse
25. sep. 2020 | 19:00

No Escape

Interessant historie om higen efter online-anerkendelse bliver dårligt udført i uoriginal horror-thriller.

Biografanmeldelse
20. okt. 2020 | 19:25

Unfit: The Psy­cho­logy of Donald Trump

Dokumentar lægger den amerikanske præsident på lægebriksen, men mangler de større perspektiver og en elementær empati for patienten.

Biografanmeldelse
23. okt. 2020 | 15:28

Breeder

Der er blod, sæd og stof til eftertanke i brutal dansk gyser, hvor kvinder er fødemaskiner og kilden til evigt liv.

© Filmmagasinet Ekko