Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1608
Biografanmeldelse
29. aug. 2019 | 10:58

Triple Threat

Intet kan overdøve den mesterlige kampsportsfest, når tre asiatiske stjerner banker vestlige skurke i moderne homage til gamle Hongkong-film.

Biografanmeldelse
28. aug. 2019 | 18:47

Camper 303

Tysk ungdoms-roadmovie slår alle de forventede smut på vejen, så den hyggelige romantik bliver lige forudsigelig nok.

Biografanmeldelse
24. aug. 2019 | 18:21

Toy Story 4

Den suverænt smukkeste film i Pixars animationsserie frembringer tårer på kinderne og stor latter med mesterlig historie om at blive ældre.

Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 11:07

Crawl

Far og datter kæmper for livet mod vand og en skællet dræber i effektiv gyser, hvor blodet flyder, og følelserne får frit løb.

Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 10:11

Angel Has Fallen

Tredje del af den demonstrativt maskuline filmserie forsøger sig med en mere følsom tilgang til soldaterromantik og fejler på charmerende facon.

Biografanmeldelse
21. aug. 2019 | 15:05

Mellem linjerne

Tanker om sex, løgn og litteraturens fremtid drukner i evigt sludrende fransk komedie, der kun har enkelte sjove øjeblikke.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 12:13

Petra

Labyrintisk kammerspil går i clinch med kunstnergeniet og vender og drejer fortiden som en græsk tragedie.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 08:55

Fisherman’s Friends

Et hjertevarmt persongalleri gør britisk feelgood-komedie om en gruppe fiskere med sangtalenter til et charmerende bekendtskab.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 12:46

Scary Stories to Tell in the Dark

Gyserfilm har mange spektakulære øjeblikke, men ens egen fantasi ender med at overgå filmens handling.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 09:49

Angry Birds 2 Filmen

Fra at være en fremmedfjendsk fortælling stiger toeren til vejrs som en rørende og børnevenlig historie om det sarte mandlige ego.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 07:59

Stilheden

Argentinsk familiedrama præsenterer et vulkanudbrud af intriger og komplicerede forhold, der ikke formår at samle sig til et fokuseret melodrama.

Biografanmeldelse
07. aug. 2019 | 23:44

Poms – Dans for livet

Diane Keaton er lyslevende som den døende Martha i fornøjelig film om en gruppe ældre kvinder, som mod alle odds beslutter at blive cheerleaders.

© Filmmagasinet Ekko