Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2416
Biografanmeldelse
09. feb. 2024 | 16:40

Io Capitano

Matteo Garrone fortæller en uomgængelig historie om to unges flugt hen over det afrikanske kontinent, men han gør det med en opløftende eventyrlighed.

Biografanmeldelse
08. feb. 2022 | 21:53

Du som er i himlen

Tea Lindeburgs imponerende debutfilm tegner et hårdt og troværdigt billede af fortidens bondeliv og en kvindeundertrykkelse, som stadigvæk eksisterer.

Biografanmeldelse
05. sep. 2021 | 01:46

Dune

Denis Villeneuve har omsat Frank Herberts intrigante eventyr til en imposant og berusende film, som dog blot er en forret til hovedretten.

Biografanmeldelse
14. feb. 2024 | 18:24

Bob Marley: One Love

Vi bliver ikke meget klogere på Bob Marley i tonedøv og alt for pæn film, der forsøger at score kassen på reggae-legendens kærlighedsbudskab.

Biografanmeldelse
19. jan. 2024 | 16:48

Farven lilla

Glæden i de ekvilibristiske shownumre clasher med de grueligt mange rædsler i musicalversionen af skelsættende roman.

Biografanmeldelse
16. feb. 2024 | 16:54

Før stormen

Familieidyl på landet og menneskers lange og tætte bånd til naturen står for fald, når klimakrisen banker på døren.

Biografanmeldelse
21. feb. 2024 | 20:28

Drive-​Away Dolls

Ethan Coens lesbiske b-roadmovie er fyldt med sex på den sjove og rørende måde, selv om forspillet er bedre end klimakset.

Biografanmeldelse
21. feb. 2024 | 00:27

Smoke Sauna Sis­ter­hood

I hjertevarm hyldest til estisk saunakultur fortæller kvinder om, hvordan det faktisk er at være kvinde. Det er både barskt og befriende.

Biografanmeldelse
18. feb. 2024 | 18:37

The Beekeeper

Jason Statham har kun tre forskellige ansigtsudtryk, men det er alt rigeligt i effektiv hævn-thriller fyldt med opfindsom vold og fjollede bier.

Biografanmeldelse
17. jan. 2024 | 09:34

Pot-​au-​feu: Vejen til hjertet

Frankrigs Oscar-kandidat og alle tiders kulinariske kærlighedsfilm beviser, at glæde og lidenskab kan røre publikum lige så dybt som konfliktfyldt drama.

Biografanmeldelse
24. dec. 2023 | 13:49

Aquaman and the Lost Kingdom

Warners DC Extended Universe bliver lagt i graven med en film, der er ufrivilligt komisk og føles længere end den forrige, selv om den er tyve minutter kortere.

Biografanmeldelse
25. maj 2021 | 11:27

Marco Effekten

Ulrich Thomsens desillusionerede Carl Mørck er den helt store gevinst i billedskaberen Martin Zandvliets Afdeling Q-fornyelse, der er mere original end decideret insisterende.

© Filmmagasinet Ekko