Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1627
Biografanmeldelse
22. sep. 2019 | 22:02

Downton Abbey

Filmafslutningen på britisk successerie skruer helt op for den royale hygge, men nytilkomne vil undre sig over begejstringen for sølvpolering.

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Biografanmeldelse
12. okt. 2019 | 18:33

Blinded by the Light

Ungdomsfilm om en teenager splittet mellem to kulturer i Thatchers England er så charmerende, at man bare må overgive sig.

Biografanmeldelse
24. aug. 2019 | 18:21

Toy Story 4

Den suverænt smukkeste film i Pixars animationsserie frembringer tårer på kinderne og stor latter med mesterlig historie om at blive ældre.

Biografanmeldelse
10. okt. 2019 | 09:41

Gemini Man

Oscar-vinderen Ang Lees eksperiment med 120 billeder i sekundet er mere irriterende end forførende, og historien ligner en klon af Bourne.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Biografanmeldelse
07. okt. 2019 | 18:43

Fat Front

Fire modige kvinder viser deres dejlige deller frem i en smuk og ærlig dokumentar, der gør op med mange fordomme om tykke.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 09:47

Ser du månen, Daniel

Med skuespil i særklasse bliver den sande historie om kidnappede Daniel Rye fortalt med kunstnerisk frihed i et dansk drama af sjælden styrke.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

Biografanmeldelse
21. sep. 2015 | 23:29

Klovn Forever

Måske var etteren en tak sjovere, men Klovn Forever byder på timing, mikromimik og funny bones i verdensklasse. Og den stående 69’er bliver med garanti sidste skrig i de små danske hjem dette efterår.

Biografanmeldelse
14. feb. 2018 | 20:16

Den skjulte tråd

Daniel Day-Lewis leverer endnu en powerpræstation som den excentriske kjoledesigner, der får kam til sit hår af en viljestærk muse i Paul Thomas Andersons modige mesterstykke.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 12:21

Fury

Fury er et intenst, intimt og nådesløst blodigt soldaterportræt, der giver et hårrejsende indblik i, hvad krig kan gøre ved en mand.

© Filmmagasinet Ekko