Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1931
Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 16:56

Und morgen die ganze Welt

I en paradoksalt upolitisk Antifa-fortælling viser hovedrolleindehaver Mala Emde sig som en funklende stjerne i tysk film.

Biografanmeldelse
07. okt. 2021 | 00:00

Familien Addams 2

Animationsfilm om ikonisk familie er forudsigelig, men en håndlanger med hang til disco stjæler fornøjeligt billedet.

Biografanmeldelse
07. juni 2017 | 09:33

Kvinde, ukendt

De nyrealistiske Dardenne-brødre lader sig inspirere af Hitchcock i medrivende detektivfortælling om en ung læge, som begår en fatal fejl.

Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
03. aug. 2016 | 18:11

Ghost­busters

Spøgelserne får et los i veloplagt genstart af en af 80’ernes mest elskede komedieserier.

Biografanmeldelse
09. mar. 2017 | 02:16

Kærlighed kender ingen grænser

Lidt for sukkersødt drama fortæller den autentiske historie om, hvordan flere kongeriger gik i sort over et raceblandet ægteskab i 1948.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:00

Venom

Sony Pictures er ansvarlig for en uinspireret og harmløs superheltefilm, der forvalter en af Marvels bedste figurer helt håbløst.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
09. sep. 2021 | 02:04

Ka­ge­kam­pen

Tysk animationsfilm om konditorkrig ville ikke have klaret plagiatkontrollen, hvis det ikke var for regnbuefarvede prutter.

Biografanmeldelse
20. sep. 2021 | 15:33

Det er ikke slut endnu

Smuk, morsom og melankolsk skildring af en omsorgsoase, hvor personalet tager hånd om Alzheimers-ramte med standhaftig solidaritet, mens manden med leen slår græsset udenfor.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 08:53

Two of Us

Vidunderlig film om et ældre, lesbisk par har ligheder med Amour, men den er mere interesseret i at udvikle sine personer end chokere publikum.

Biografanmeldelse
29. okt. 2015 | 02:38

Spectre

Aldrig har der været så mange skurke, aldrig har Bond-baben været så hverdagsagtigt rund, og aldrig har Bond været så menneskelig. Spørgsmålet er, om fans vil acceptere borgerliggørelsen.

© Filmmagasinet Ekko