Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1744
Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

Biografanmeldelse
06. juli 2020 | 02:26

Livets bedste år

53 år efter Manden og kvinden mødes Anouk Aimée og Jean-Louis Trintignant igen i en film, der binder en livssløjfe og balancerer mellem sentimentalitet og ægte filmmagi.

Biografanmeldelse
21. juli 2020 | 16:35

Den gode hustru

Juliette Binoche er den funklende stjerne i charmerende fransk komedie, der stikker til det stivnakkede patriarkat.

Biografanmeldelse
25. nov. 2015 | 19:27

Suf­fra­gette

Suffragette fortæller med nogle af tidens stærkeste skuespillerinder det kvindelige køns modige historie – som også er for mænd!

Biografanmeldelse
15. sep. 2016 | 13:27

Free State of Jones

En væsentlig historie om de sortes vilkår efter slaveriets ophævelse tabes på gulvet i Gyldendals Bogklub-artig film.

Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 06:24

The Gentlemen

Der er charme og vold med glimt i øjet for alle pengene, når Matthew McConaughey forsøger at komme ud af tilværelsen som narkohandler i stjernebesat gangsterkomedie.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 20:48

The Other Woman

Nick Cassavetes leverer let fordøjelig og uopfindsom underholdning i en chickflick, hvor Nikolaj Coster-Waldau leger førsteelsker for hele tre Hollywood-skønheder.

Biografanmeldelse
29. dec. 2017 | 10:25

En frygtelig kvinde

Christian Tafdrups sarkastiske sædekomedie om en manipulerende kvinde viser, hvad dansk film kan, når man tør sætte sig ud over det politisk korrekte.

Biografanmeldelse
22. juni 2020 | 17:58

Mit tunesiske eventyr

Hjertevarm fransk-tunesisk komedie er fyldt med underholdende karakterer og charmerende kulturmøder.

Biografanmeldelse
08. juli 2020 | 21:41

The Outpost

Medrivende action og godt skuespil af stortalentet Caleb Landry Jones kan næsten opveje et halvsløjt manuskript.

Biografanmeldelse
19. aug. 2014 | 13:20

Blind

Medforfatteren til Joachim Triers mesterværker, Eskil Vogt, springer ud som instruktør med en original, morsom og rørende film, der formidler følelsen af at være blind.

Biografanmeldelse
28. maj 2014 | 18:00

Kol­bøt­te­fa­brik­ken

Dansk version af Gøgereden på pilletrip er nærmere en parodi end en hyldest. De improviserede folkekomedie-optrin er gakkede, men ikke særlig sjove.

© Filmmagasinet Ekko