Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1628
Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

Lovelace

Når man ser filmen om verdens mest berømte pornostjerne, spørger man sig selv: Hvorfor skal vi bruge tid på Linda Lovelaces skæbne?

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:43

Tilbage til Montauk

Visuelle ambitioner og Stellan Skarsgård i god form kan ikke redde Volker Schlöndorffs trekantsdrama, der lukker om sig selv.

Biografanmeldelse
04. feb. 2019 | 16:41

Kapernaum

Man ser det barske og gribende drama om en tolvårig dreng, der forsøger at overleve i storbyen med en baby på slæb, gennem et regulært tårebad.

Biografanmeldelse
12. okt. 2019 | 18:33

Blinded by the Light

Ungdomsfilm om en teenager splittet mellem to kulturer i Thatchers England er så charmerende, at man bare må overgive sig.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 08:04

Kraf­ti­di­o­ten

Norge viser sig for alvor som et filmland med ambitioner i den absurd-komiske Kraftidioten, der er Skandinaviens svar på Fargo. Stellan Skarsgård deler øretæver ud til den norske mafia.

Biografanmeldelse
20. jan. 2015 | 13:40

Birdman

Michael Keaton gør comeback i en af de bedste og mest filmiske teaterfilm nogensinde.

Biografanmeldelse
06. okt. 2019 | 20:54

Buñuel i skild­pad­der­nes labyrint

Animationsfilm skaber et fuldblods Buñuel-univers, rejser en diskussion om kunstens rolle og gør os klogere på et af filmhistoriens store genier.

Biografanmeldelse
13. dec. 2018 | 00:34

Aquaman

Filmen om den drønstærke havmand byder på vild action og bombastiske effekter, men tager sig selv lidt for alvorligt.

Biografanmeldelse
12. dec. 2017 | 22:02

Stalins død

Forrygende absurd satire over magtkampen i Sovjetunionens top efter Stalins død har paralleller i vores tid, skriver forfatteren Leif Davidsen i sin anmeldelse.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

Biografanmeldelse
05. maj 2019 | 18:48

Five Feet Apart

Døden lurer i enhver berøring i stærk ungdomsfilm om to forelskede teenagere, som lider af sygdommen cystisk fibrose.

Biografanmeldelse
18. sep. 2019 | 18:06

Koko-di Koko-da

Peter Belli spiller den uhyggeligste David Lynch-karakter, der ikke er med i en David Lynch-film, i inderligt eksperimentelt sorgdrama.

© Filmmagasinet Ekko